Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresnéd veszekedés után a párod, ha ő nem keresne
téged?
Figyelt kérdés
Már többször összekülönböztünk, de akkor max 1-2 nap után vagy egyikünk vagy másikunk megtette az első lépést. Most egy hete csend van. Szerintem ő volt a hibás, szerinte én. Én szívem szerint megkeresném, mert hiányzik, de az egó kissé visszahúz.
Ez az egy hét no kontakt felér egy szakítással? Ti megkeresnétek beszélgető szándékkal a másikat?
Rossz ez a bizonytalansàg…vagy pozitív vagy negatív irányba, de forduljon a dolog végre.
Milyen stílusban írnátok? Nem szeretnék játszmázni, de azt sem, hogy sérüljön az önbecsülésem.
Nyilván oka van a veszekedéseknek eleve, hogy nem szeret. Nem keresném. Nem kéne ilyen ember. Veszekedős se, meg ignorálós se.
Csak mert nekem van elég bajom az életben enélkül is.
ma 17:45
2/9 anonim válasza:
nem tudom, 6 éve vagyunk együtt de még csak egy vitánk se volt még.
ma 17:55
3/9 anonim válasza:
Ha van valami konfliktus, akkor azt helyből, vagy kis gondolkozási idő után tisztázom. Nem egóharcolok heteket. Szerintem ez már alapból baj, hogy képtelenek vagytok intelligensen lezárni egy problémát. Főleg ebben a korban, elsőre azt hittem tinik vagytok a sztori alapján. Nekem ha egy hétig semmit nem tudok a másikról, az felét egy kimondatlan szakítással. Fogalmazd meg, hogy te mit akarsz, és azt írd le neki.
ma 18:05
4/9 anonim válasza:
Nálunk is hasonló történt, majd 5 napig nem beszéltünk. Én írtam neki, de csak azért, hogy találkozzunk, és befejezzem. Bár fogalmam sincs, mit kellene tennem, de az biztos, hogy ez nem egészséges.
ma 18:05
5/9 anonim válasza:
Én anno azért nem kerestem a nőt, miután finoman és kímélően összevesztünk, mert tudtam, hogy nekem van igazam (ő okozott nekem nem kevés anyagi kárt, és még sértve érezte magát, hogy ezt egyébként teljesen nyugodt hangon felróttam neki - nyilván azért voltam nyugodt, mert szerettem és nem akartam bántani, de szerettem volna tudatosítani benne, hogy itt most ő a hunyó), illetve addigra már elegem lett az állandó sumákolásaiból amiket másokkal szemben, az élet már területein követett el. Ezek miatt eddig is szégyelltem magam én is, de akkor betelt a pohár, eldöntöttem, nem keresem őt. Egyből jobban éreztem magam, teljesen kivirultam, visszatért a régi énem. Aztán megtalált ő, kb. 4 nap után. Mint kiderült, nem ugyanazt akartuk, én 1-2 nap alatt leépítettem a kapcsolatot.
ma 18:17
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is tudom, hogy ez elég gyermeteg és nem egészsèges. A lelkibékém és a tisztànlátàs vègett érdemes lenne felkeresni?
Csak hogy ne legyen ott a mi lett volna ha…érzés.
Mit veszthetek?
Köszi a válaszokat!
ma 18:24
7/9 anonim válasza:
Írj neki...
ma 18:38
8/9 anonim válasza:
Ha ott van a "mi lett volna ha...", akkor te még érzel valamit iránta. Keresd meg, és beszéljétek meg a helyzetet, nyugodtan, higgadtan. A megoldást keressétek, ne azt, hogy ki a hibás.
ma 19:14
9/9 anonim válasza:
Na, mi lett végül? Van valami eredmény, vagy még várakoznunk kell?
Bár a 18 óra 24 perces komment nem volt annyira régen, tehát biztosan várni kell még...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!