Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak most vagy töltsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak most vagy töltsem még vele a szilvesztert?

Figyelt kérdés

Bármennyire is szeretem a párom, sajnos nagyon azt érzem h mikor vele vagyok már nem érzem jól magam. Mások az elvárásaink, más dolgokat szeretünk csinálni, és sajnos rengeteg konfliktus van. Sajnos túlságosan is azonosulok vele és tudom h neki pl a család nem nyújt semennyi boldogsagot sem. Nem is szeret otthon lenni. Most megígértem, hogy a szilvesztert együtt töltjük, ha màr a karácsonyt mindenki külön töltötte.

Ugyanakkor valahogy nálunk ilyenkor annyival jobb a hangulat, a közeg h szeretnék inkabb itthon lenni. Tudom ez gyerekes de tavaly is összevesztünk ezen, mert pár órára haza ugrottam. Most igent mondtam neki, de valójában nem azt akarom amit ő, s félek előre h az új évben semmi sem változna.

Nem tudom tényleg mi legyen. Mert ha a szívemre hallgatok (borzasztó szeretethianyos vagyok) akkor engedelmeskedem a páromnak, ha meg az eszemre, akkor már egy éve szakítottam volna. Nem segít az sem, hogy melegek vagyunk és tavkapcsolatban élünk (igaz sokszor vagyunk egymásnál).

tegnapelőtt 22:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Tudtommal soha nem tiltottam a szülőket tőled. Bármikor viszlek ha menni akarsz!

Igaz nem vagyok anyuddal túl jóban de javítható ha szeretnéd!😜

tegnap 14:57
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lesz neked külön a leírtak alapján...én minél előbb meglépném a helyedben.
tegnap 17:05
 23/27 anonim ***** válasza:
Azon csodálkozok, hogy nem ő akar veled szakítani.
tegnap 20:39
 24/27 A kérdező kommentje:
Neki jol jon ha kell a penz azert.
tegnap 20:53
 25/27 anonim ***** válasza:
Akkor te sem remekelsz emberként, ha csak a pénzed kell.
tegnap 21:32
 26/27 anonim ***** válasza:
43%
Különben téged is minősít, hogy a nő csak a pénzedért van veled.
tegnap 21:33
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb szilveszter előtt, mert azzal is megbántod, ha utána leesik neki, hogy nem szívesen töltötted vele a karácsonyt. De egy szakításnak nincs jó időpontja. +magadra is gondoljál.
ma 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!