Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak most vagy töltsem még vele a szilvesztert?
Bármennyire is szeretem a párom, sajnos nagyon azt érzem h mikor vele vagyok már nem érzem jól magam. Mások az elvárásaink, más dolgokat szeretünk csinálni, és sajnos rengeteg konfliktus van. Sajnos túlságosan is azonosulok vele és tudom h neki pl a család nem nyújt semennyi boldogsagot sem. Nem is szeret otthon lenni. Most megígértem, hogy a szilvesztert együtt töltjük, ha màr a karácsonyt mindenki külön töltötte.
Ugyanakkor valahogy nálunk ilyenkor annyival jobb a hangulat, a közeg h szeretnék inkabb itthon lenni. Tudom ez gyerekes de tavaly is összevesztünk ezen, mert pár órára haza ugrottam. Most igent mondtam neki, de valójában nem azt akarom amit ő, s félek előre h az új évben semmi sem változna.
Nem tudom tényleg mi legyen. Mert ha a szívemre hallgatok (borzasztó szeretethianyos vagyok) akkor engedelmeskedem a páromnak, ha meg az eszemre, akkor már egy éve szakítottam volna. Nem segít az sem, hogy melegek vagyunk és tavkapcsolatban élünk (igaz sokszor vagyunk egymásnál).
Tudtommal soha nem tiltottam a szülőket tőled. Bármikor viszlek ha menni akarsz!
Igaz nem vagyok anyuddal túl jóban de javítható ha szeretnéd!😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!