Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak most vagy töltsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak most vagy töltsem még vele a szilvesztert?

Figyelt kérdés

Bármennyire is szeretem a párom, sajnos nagyon azt érzem h mikor vele vagyok már nem érzem jól magam. Mások az elvárásaink, más dolgokat szeretünk csinálni, és sajnos rengeteg konfliktus van. Sajnos túlságosan is azonosulok vele és tudom h neki pl a család nem nyújt semennyi boldogsagot sem. Nem is szeret otthon lenni. Most megígértem, hogy a szilvesztert együtt töltjük, ha màr a karácsonyt mindenki külön töltötte.

Ugyanakkor valahogy nálunk ilyenkor annyival jobb a hangulat, a közeg h szeretnék inkabb itthon lenni. Tudom ez gyerekes de tavaly is összevesztünk ezen, mert pár órára haza ugrottam. Most igent mondtam neki, de valójában nem azt akarom amit ő, s félek előre h az új évben semmi sem változna.

Nem tudom tényleg mi legyen. Mert ha a szívemre hallgatok (borzasztó szeretethianyos vagyok) akkor engedelmeskedem a páromnak, ha meg az eszemre, akkor már egy éve szakítottam volna. Nem segít az sem, hogy melegek vagyunk és tavkapcsolatban élünk (igaz sokszor vagyunk egymásnál).

tegnap 22:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítottam egyszer szilveszter előtti napokban. Egyszerűen megmondtam, hogy nem akarom folytatni, és elmagyaráztam miért. Nem éri meg jópofizni az “ünnep” miatt, szakításra nincs jó időpont. Szerintem jobb túlesni rajta, és akkor mindenki úgy tölti a szilvesztert ahogy akarja, és tiszta lappal indul az év. Mindig a saját érdekeid tartsd szem előtt, az a te felelősséged, nem más boldogsága, akit már nem szeretsz.
tegnap 22:36
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne neketek külön.
tegnap 23:04
 3/19 A kérdező kommentje:
Szeretni szeretem de inkabb egyoldalu ez. A masik kontrollmanias, neha nem kapok eleg levegot mellette. Nem egy rossz ember de sajnos tobb okom van a kapcsolat ellen mint meleltt. Ugyanakkor eddig sem ment a szakitas. (Ket eve vagyunk egyutt.)
tegnap 23:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Es most mitol valtozna barmi ha szilveszter elott szakitasz? Nem jobb mint megjatszva vele lenni?

En biztos szakitanek hogy legalabb a szilveszterem legyen jo ha ennyire szrul erzed magad vele

tegnap 23:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk ami zavar, hogy januarra van egy befizetett hetvegi utazasunk.
tegnap 23:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nemar….en nekem meg ajandekkuponjaim voltak az exeimnek, nem is adtam neki oda (karacsony utan szakitottunk) csak azert mert van utazasod ne legyel mar ilyen gaz (mar bocs) hogy inkabb eljatszod a jopofit !!

Ugyse erezned jol magad es csak sajat magadnak hazudnal.

Szepen szedd holnap magad ossze es szakits vele, minel hamarabb annal jobb.

Exemmel en is romai nyaralasrol beszelgettem elozo este majd masnap a kepembe nyogte hogy nem elte meg ki magat. Szakitottam, vissza se fordultam!!

tegnap 23:36
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
5# nem lehet valahogy lemondani?
tegnap 23:39
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Te nem fogsz szakítani. Örök igazság, hogy aki panaszkodik, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé.
tegnap 23:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom mikor fog elegge fajni. Ha elvesztem miatta az allasom, ha teljesen emtavolodom a szuleimtol?
tegnap 23:57
 10/19 anonim ***** válasza:
71%

Tehát elhitette veled, hogy tőle függsz.

1. Keress másik állást

2. Ha a szüleid eltávolodnak tőled azért, mert szakítasz azzal, akivel nem vagy boldog, akkor nem normálisak. Majd belenyugodnak, vagy ha nem, akkor jobb neked mérgező szülők befolyása nélkül.

ma 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!