Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak most vagy töltsem még vele a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Bármennyire is szeretem a párom, sajnos nagyon azt érzem h mikor vele vagyok már nem érzem jól magam. Mások az elvárásaink, más dolgokat szeretünk csinálni, és sajnos rengeteg konfliktus van. Sajnos túlságosan is azonosulok vele és tudom h neki pl a család nem nyújt semennyi boldogsagot sem. Nem is szeret otthon lenni. Most megígértem, hogy a szilvesztert együtt töltjük, ha màr a karácsonyt mindenki külön töltötte.
Ugyanakkor valahogy nálunk ilyenkor annyival jobb a hangulat, a közeg h szeretnék inkabb itthon lenni. Tudom ez gyerekes de tavaly is összevesztünk ezen, mert pár órára haza ugrottam. Most igent mondtam neki, de valójában nem azt akarom amit ő, s félek előre h az új évben semmi sem változna.
Nem tudom tényleg mi legyen. Mert ha a szívemre hallgatok (borzasztó szeretethianyos vagyok) akkor engedelmeskedem a páromnak, ha meg az eszemre, akkor már egy éve szakítottam volna. Nem segít az sem, hogy melegek vagyunk és tavkapcsolatban élünk (igaz sokszor vagyunk egymásnál).
Felreertesz. Nem azert tavolodnanak el tolem a szuleim, mert szakitok, hanem mert a parom kisajatit.
tegnap 00:09
12/26 anonim válasza:
Akkor még rosszabb a helyzet. Munkát lehet keresni, és tudnád rendezni a viszonyod a szüleiddel is. Igen, teljesen világos, hogy kisajátít és manipulál, gyönyörűen működik. Neked szakítani kellene, és kibulizni magad, vissza sem nézni. Nagyon jót tenne, akkor is, ha most nincs kedved. El sem hinnéd, hogy felszabadulnál (tapasztalatból mondom).
tegnap 00:42
13/26 anonim válasza:
Tehetetlen vagy! Inkább hazudsz és belerokkansz.
tegnap 00:51
14/26 anonim válasza:
#8 Tényleg nem fog szakítani. Kismillió kérdést kiírt már a kapcsolatáról a kérdező, hónapok óta ezt csinálja, mindig ilyen válaszokat kap, és még mindig nem lép. Ennek a nehézségét értem is valahol, de miért kell állandóan kérdéseket kiírni róla, ha úgysem csinál semmit? Egyszerűen nem értem, mire vár, akár itt, a GYK-n, akár a párkapcsolatában.
tegnap 00:59
15/26 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem egyszeru a dontes. Az egesz csaladom meg ismeroseim is azt mondjak egyszerubb lenne szakitani mert a folyamatos vitaink sehoga nem vezetnek. Masreszt meg zavar h ennyit rakoltottem, mind pénzben, mind idoben es erzelmileg.
tegnap 01:03
16/26 anonim válasza:
Te hülye vagy!
tegnap 01:30
17/26 anonim válasza:
#15 Elhiszem, hogy nem egyszerű. Amit nem értek, az a sorozatos kérdezés az oldalon. Amennyi energiát a kérdések kiírásába fektetsz, azt ennél hasznosabban is tölthetnéd, pl. egy jó pszichológus felkeresésével. Nem bunkóságból mondom ezt, egyszerűen nem egészséges, hogy hónapok óta írogatod ki ide a kérdéseket, miközben minden egyes mondatodból ordít, hogy ennek a kapcsolatnak semmi jövője nincs. Sokat költöttél rá? Amióta kiírtad az első ilyen kérdésedet, eltelt kb. fél év (hónapokig 1,5 éves kapcsolatról írtál, most már 2-ről). Tudom, hogy nem mondok semmi meglepőt, de minél tovább benne vagy, annál több időd és mindened rámegy. Egyre nagyobb hógolyót görgetsz magad előtt. Azt akarod, hogy 3-5-10 év legyen belőle? Vagy mire vársz, de tényleg? A szilveszter most egy újabb kifogás a gyerekkori traumák, a párod adósságai meg a többi után. Halogatod az egészet, de előrébb nem lépsz semmivel. Legalább magaddal légy őszinte: jó ez így bárkinek?
tegnap 01:45
18/26 anonim válasza:
#15 Akkor inkább menj pszichológushoz, hogy miért ragaszkodsz ennyire a pénzhez meg az energiához, amit belefektettél. Valami nálad nem egészséges.
tegnap 10:14
19/26 anonim válasza:
Minden nappal több energiát és időt fektetsz bele, csókolom :D :D :D ennél "olcsóbban" már nem úszod meg. :D
tegnap 10:15
20/26 anonim válasza:
Deha csak jobb egy kicsit a másik mint akivel bevándorlást fizetve egy út!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!