Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is borzalmas volt a szilveszteri hangulat odahaza?
Igen. Az utcán nem ugy dudáltak ahogy szokás szilveszterkor örömmel hangosan illumináltan, hanem kitaláltak vmi horroros szemét aljas extrèm idegesítő effektet tele rosszindulattal gyökérséggel es pont a házunk elott. (Mint amikor gyilkoláskor a horrorban röhög a bohóc vagy ilyenek)
És a gyerekek meg pont fent akartak maradni éjfélig megnézni hogy mások hogy dudálnak tüzijátékoznak mi lehet éjfélkor de mivel már 9 kor nyűglődtek mert kicsik, így alvás lett belole és nem is hallották.
Így csak az van bennem hogy uristen még jó hogy nem ezt hallották a gyerekek életükben először az első szilveszteri duda tüzijátékként..ez brutál aljas volt még viccesnek se lehet mondani. Mintha vkit utálnának a társasházban és megálltak volna azt idegesíteni. Ugyanis megállva nyomták vagy 20 percig..
Én sem hagytam ki a Szilvesztert, de nem azért, mert annyira akartam.
Este 10-kor takarodó volt, de éjfélkor ébredtem meg (na vajon miért?), és a kedvem még az alvástól is elment.
Aludtam volna egy jót, megint, de nem jött össze, így bosszúsan ébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!