Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Barátnőm mérges rám, mert nem töltöm vele a szilvesztert. Vendéglátásban dolgozom, karácsonyt kikértem managertől, de a szilvesztert már nem tudta odaadni.
Barátnőm olyanokat mond, hogy váltsak munkahelyet, hagyjam ott a vendéglátást, különben szakítani fog velem.
tegnapelőtt 07:55
2/8 anonim válasza:
Ez hulye. Párom is vendéglátos szilveszterkor melo volt. En 1.siman bemehetek hozzá meglatogatni vagy amikor végez, 2.mikor végeznek a fonokkel isznak szórakozás megy, ott is ott lehetek vele, 3.mikor végzett akkor találkoztunk es mentünj afterpartikra haverokhoz mindenhova. Nem állt meg az élet akkor se 4. Aludni se hagyott amig melozik mert allandian hivott meg videocset ment
3/8 anonim válasza:
*Meg náluk is lehettem volna szilveszterkor akár még a főnökömmel kollegákkal is szervezhettunk volna hozzájuk is partyt! A párom mondta is. Csak épp en nem akartam a fonokékkel szilveszterezni
4/8 anonim válasza:
Önző, empátiahiányos, gyerekes hülye. Meg még ultimátumokat is ad, gondolj csak bele mi lesz a következő amivel majd zsarolni próbál. Kuka az ilyen, előzd meg a bajt.
5/8 anonim válasza:
Hadd menjen... ha ezért szakít, akkor annyit is ér...
6/8 A kérdező kommentje:
Illetve hozzátenném hogy éjszakás vagyok, szóval az új évet sem tudnám vele kezdeni, ő pedig velem akarná
tegnapelőtt 13:33
7/8 anonim válasza:
Bocsánat,hogy ilyen nyiltan mondom ki hülye a barátnőd. Diákként doogoztam vendéglátasban tudom milyen, de ha nem dolgoztam volna ott akkot is tudnám. Meg mellette ezer olyan munka van ahol kell dolgozni szilveszterkor. Az orvos se megy haza műtét közben, hogy bocsánat a barátnőm szakít velem, ha nem megyek.
A férjem sofőr így van olyan amikor dolgozik ünnepen mégsem hisztizek rajta.
8/8 anonim válasza:
Hagyjad őt, hagyj menjen útjára. Örülj, hogy nem kell vele tovább lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!