Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ilyen esetben?
Barátnőm mérges rám, mert nem töltöm vele a szilvesztert. Vendéglátásban dolgozom, karácsonyt kikértem managertől, de a szilvesztert már nem tudta odaadni.
Barátnőm olyanokat mond, hogy váltsak munkahelyet, hagyjam ott a vendéglátást, különben szakítani fog velem.
Megpróbálhatod megbeszélni, de aki ilyen ember mint a barátnőd, abba nem sok belátás. Meg aztán ha te most leülteted, adsz neki egy forró kakaót a kezébe, és szépen elmagyarázod mint a fogyatékosoknak szokás, hogy mivel jár a vendéglátás, vagy úgy általában a hasonló munka, még akkor se biztos hogy elsőre megérti, ha mondjuk nem akarja megérteni, mert nem tetszik neki. Aztán ha mégis megérti, ki tudja mikor fogja bedobni a következő ilyen zsarolást, és mire. Szóval itt két gond van vele kapásból, az egyik hogy empátiahiányos, önző, hisztis, és emellett talán még buta is. Mert ha nem így lenne, értené a vendéglátás mibenlétét. Meg hogy akik őt kiszolgálják szilveszterkor bulizgatva személyzet, azok is olyan emberek mint ő... És bizony dolgoznak szilveszterkor. A másik meg hogyha beindul ez a fajta zsarolás, akkor abból jó már nem nagyon lesz. Minden másra is be fogja dobni jó eséllyel.
Én nem mondom hogy feltétlen szakíts, de ezek amiket leírtam komoly kockázatok, és jó ha ezeket belekalkulálod a döntésedbe.
Ha a munkahelyeddel zsarol a párod, az ne legyen a párod inkább. Mi a baja a vendéglátással? Mikor összejöttetek akkor miért nem zavarta? Ő mivel foglalkozik egyáltalán a f@szságain kívül?
Ha ilyen ultimátumot ad, akkor inkább hagyd menni. Hidd el, hogy nincs szükséged olyan nőre, aki nem támogat abban amit csinálsz, legyen az akár munka, vagy hobbi vagy bármi egyéb... Ezen nincs mit megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!