Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Borzasto helyzetben vagyok, jelnleg a várandósságom 10. heteben jarok es a parommal (nem a ferjem) nagyon megromlott a kapcsolatunk. Miota babat varok eljar hajnalozni, iszik, dr*ogozik. Folyamatosan veszekszunk es ugy erzem, hogy teljesen kiszerettem belole. Mondtam, hogy el szeretnek koltozni es, hogy bekesen valjanak el utjaink. O erre agresszivan lep fel es fenyegetozik. Azt mondja, hogy elveszi tolem a kisbabamat, akit a vilagon a legjobban szeretek mar most es belehalnek, ha barmi tortenne vele 😭. Es a legjobban az idegesit, hogy ezt bosszubol tenne es nem azert, mert o annyira fel szeretne nevelnu egyedul egy gyereket. Sajnos orokletes szemelyiseg zavarom van anyukam felol (bipolaris depresszio es borderline szemelyisegzavar). Ez inkabb az emberekkel valo kapcsolati eletemre hat ki, ugyanis nem tudok tartos kapcsolatokat megtartani a szemelyisegem miatt. Tini koromban volt nagyon eros es most, hogy idosodom szerencsere jobban vagyok, de ezt a pszichologus is alairta, hogy idovel enyhulnek a tunetek. Igazabol ez az, amivel engem fenyegetni tud. Nem iszom, nem drogozom, van munkahelyem. Most is jelenleg megfogta magat es azt mondta, hogy o elmegy itthonrol es majd jon. Nem birom ezt lelkileg, ezt a folyamatos elhanyagolas erzetet es hogy magamra vagyok hagyva.

febr. 25. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem sírni kell hanem elhúzni tiltani. A magzatba is beépulnek ezek tudatalatt amugy.

A támadók csak arra nem számítanak hogy őket támadják. Elkoltozol jelented sarkadra állsz. Vagy ezt akarod a gyereknek is terrort?

febr. 25. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Miota babat varok eljar hajnalozni, iszik, dr*ogozik."

"O erre agresszivan lep fel es fenyegetozik. Azt mondja, hogy elveszi tolem a kisbabamat..."

Mondd már meg mire vársz? Tapsra? Jó.

👏👏👏

Hagyd el minél előbb és jelentsd fel ha zaklatna. Egyébként drogosnak gyermeket nem engedne a gyámhivatal!!!

Nem elég, hogy megvan a magad baja még a gyereked életét is tönkre akarod tenni, azt akarod, hogy ő is betegen szülessen? Vagy mi van?

Még egyszer leírom: HAGYD EL!

febr. 25. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy sem megy sehova inkább csak panaszkodni fog....
febr. 25. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elhagyni kellene, mást nem tudsz tenni. Mondjuk fura, hogy miòta terhes vagy és tud ròla azòta iszik és drogozik, szerintem ezeket már elötte is csinálta....
febr. 25. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj drága jó Istenem!

Nézd már azt a csöppséget, aki benned növekedik és óriásian szüksége lesz rád ha kibújik, de még felnőtt korában is sokszor.

Azt írtad mindennél jobban szereted már most. Akkor mutasd meg neki, bizonyítsd be neki mennyire. Olyan módon, hogy lelépsz a "társadtól" örökre!

Tiltsd le mindenhonnan, ne légy egyedül, ha felkeresne személyesen feljelentést tégy ellene és rendőrségen, gyámhatóságin a drogokat, alkoholt, fenyegetéseit is hozd szóba.

Nem ítélik neki semmiképp ettől ne tarts.

A születendő gyermeket nézd egyedül, akármi baja lehet a stresszhelyzet miatt magzatként és ha megszületik is. Drogosban nem bízhatsz, bármire képes lehet, már most agresszív. Nem bírná elviselni, hogy sír, törődni kell vele és ő el lenne hanyagolva. Száz százalék, hogy azért fordult a kábítószerekhez, mert menekül a kialakult helyzettől, egyáltalán nem szeret se téged, se a magzatot.

Tényleg csomagolj össze, menj szüleidhez még akkor is ha egyszobás, vagy testvérhez, rokonhoz, akár valamilyen segítőszervezethez fordulj.

febr. 25. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy attol rettegek, hogy valami miatt megis neki itelik es en azt nem elnem tul :( a csaladja nagyon tehetos es ezzel probal fenyegetni, hogy neki van sajat haza es jol keres. Sajnos nekem nincs semmim es csak anyukamekhoz tudnek menni egy 1.5 szobas lakasba 😭
febr. 25. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ne érdekeljen téged ki van mögötte. Ha kimutatják a drogokat neki annyi. Azt nem fogja tudni letagadni. 1,5 szobás is ezerszer jobb mint vele együtt maradni.
febr. 25. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ritka esetben szakítják el a gyereket az anyától. Emiatt szeri tem felesleges aggódnod hiazen veled úgy mond nincs olyan gond mint a pasiddal
febr. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!