Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetek ilyen esetben?

Mit tehetek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Párommal szét mentünk és én 6 hónapos terhes vagyok. Ő most benyögte hogy biztos nem az övé a gyerek és nem hajlandó anyagilag sem meg semmiben sem segíteni engem. Néztem hogy míg meg nem születik a gyerek 500.000 ft egy apasági. Hát erre most oont nem futja...ilyenkor nit tehetek megussza ezt és tényleg nem kell segítenie megvásárolni a baba dolgokat a baba érkezésére ??
2017. nov. 8. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
13%
Mivan? Na de oka van annak ha ezt hiszi. Vmit tenned kellett h nem bízik benned. Szval gondold á jogos vagy sem
2017. nov. 8. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Ha csak az anyagi oldala érintett meg a gyermeked apjával való szakításnak, ott komoly gondok vannak. Én ilyen esetben nem is akarnám, hogy bármiben segítsen.
2017. nov. 8. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég az ha megnevezed apànak arrol ugy is infot fog kerni a gyamugy szules utan, bepereled, a tobbit intezik a hivatalok. A dns tesztet is neki kell àllnia kerheti birosagon.
2017. nov. 8. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm hasonló helyzetben volt, szülés után lezajlott a tárgyalás, és az apának visszamenőleg minden babacucc árának a felét ki kellett fizetnie (szóval a blokkokat tedd el).

Apasági vizsgálatot majd a baba születése után úgyis kér a bíróság, ha addig is ez a helyzet áll fenn, és ha bebizonyosodik, hogy ő az apa, akkor ő fogja fizetni a költségeket (vizsgálat, plusz egyéb perköltség).

Te addig is keress fel egy ügyvédet, ő fogja tudni szakszerűen megválaszolni a kérdéseidet.

2017. nov. 9. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!