Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetek ilyen esetben?

Mit tehetek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Január 1 óta táppénzen vagyok, de eddig csak a munkáltató fizette ki az első 15 napot. Mivel ők nem tb kifizetőhely, ezért a többi pénzt az OEP-től fogom kapni. Én kéthetente mikor megkapom a táppénzes papírt, mindig beküldöm a könyvelőnek, és azt hittem, hogy ők rögtön továbbküldik az OEP-nek. Viszont ma kiderült, hogy január óta az összes táppénzes papíromat csak tegnap vitték be az oep-hez, tehát legjobb esetben is csak 30 nap múlva fogok pénzt kapni.

Mit tehetek ilyen esetben? Hiszen az ő hanyagságuk miatt most én maradtam pénz nélkül :-(

2009. márc. 3. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Telefonálj az OEP-nek,kérdezd meg tudsz e valamit tenni ilyen esetben.
2009. márc. 3. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nem sokat!Én tavaly ugyan így jártam,az én papírjaimat sem küldték időben el.Én felhivtam a könyvelőt és jól letoltam mérgemben.De aztán elöbb megkaptam mint 30 nap.Gondolom ez attól függ melyik megyei oep-hez tartozol.Én a győrihez,ott elég rugalmasak.
2009. márc. 3. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nállam is ez volt a helyzet 1hónap pénz nélkül.Nem lehet mit tenni viszont nem biztos,hogy oep 1hónapig ül a papiron.Ugyanez volt a helyzet szülés után is,ott sem volt folytatólagos a kereset.
2009. márc. 3. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Annyit tehetsz,hogy vagy egyenesen a könyvelőtöknek küldöd,vagy felhívod az Oepet és megkérded ilyenkor mi a teendő.

Én az 1.két tápos papírom a munkahelyemen adtam le,de ők csak a hó végén adták le a könyvelőnek-így én is csak 4-6 hét után kaptam pénzt.Majd a többit egyenesen a könyvelőnek adtam le(postán)így ő hamarabb tudta továbbítani.arra is figyelj,hogy azt az igazolást is időbe n küldje tovább a cég,ahol igazolja hogy utánad már kifizették azt a 15 napot

2009. márc. 4. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!