Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más párok szilvesztere miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párok szilvesztere miért sokkal izgalmasabb?

Figyelt kérdés
Mi a barátommal idén sem megyünk sehova, se bálba, se semmi ilyen helyre. Míg mások meg ilyenkor is tök jól érzik magukat, vagy buliznak, vagy valahol külföldön vannak, én mindig itthon vagyok a barátommal, minden szilveszterkor.
2023. dec. 31. 17:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Miert ezen az egy rohadt napon mulik?
2023. dec. 31. 17:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak bálba meg buliba lehet jól érezni magad.

Nekem többet jelent ha mondjuk párommal tölthetném, tökéletes nyugalomban, felszabadultan az év utolsó napját.

2023. dec. 31. 17:58
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi is itthon vagyunk a három macskánkal. Krva jó oldalast sütöttem a lencsefőzelék mellé. Borozunk, valamit játszunk, szexelünk, aztán ennyi. Nekünk ez így tökéletes évek óta, és ez a lényeg. Ha ugyan azt élvezitek, az tök jó. Ha másra vágyok, akkor jön a képve a kompromisszum. Egyszer mentek, egyszer nem. Vagy akkor ő marad otthon, te meg mehetsz ha akarsz. Ha viszont különböztök, és kompromisszum sem megy, akkor vannak bajok.
2023. dec. 31. 18:00
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Kár ilyenen lovagolni. Ez kb. olyan, mint a Valentin nap.

Semmi különös nem történik, ugyanolyan nap, mint a többi. Mintha csak azon a napon kéne szeretned a másikat. Hát nem. Szeretni mindig kell, nem csak Február 14-én. Újév, és? Eltelt egy nap megint. Ha nem tudnánk, hogy december 31-e van, vagy nem lenne időszámítás, akkor fel sem tűnne, hogy évek telnek el.

Élvezni kell az életet, amíg lehet, mert a halál után nincs élet.

2023. dec. 31. 18:05
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez a tökéletes szilveszter, sőt így tökéletes minden este, hogy itthon töltjük.
2023. dec. 31. 18:06
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
Menj el egyedul buliba,mint sokan masok is egyedul mennek bulizni rendszeresen Budapesten! N
2023. dec. 31. 18:08
 7/22 anonim ***** válasza:
22%
Bálba ne is menjetek mert barátod kifilézik ott a makkos ciposok.
2023. dec. 31. 18:09
 8/22 anonim ***** válasza:

Előtte beszélni kellett volna vele erről, hogy szeretnél elmenni valahova, nem szilveszter napján, délután 6-kor puffogni mint egy kisgyerek.

Ha pedig nem lett volna benne semmiben, akkor találni egy köztes megoldást. Most már marad a siránkozás.

2023. dec. 31. 18:21
 9/22 anonim ***** válasza:
Most már ez is? Istenem...
2023. dec. 31. 18:21
 10/22 anonim ***** válasza:

Nem bírom ezt a lenézést, hogy azért mert valaki az izgalmat szereti, egyből lenézi azokat, akik pont fordítva működnek.

Egyik dolog sem különb, ezért nem kell megvetni, ez is egy jellemző ürügy, hogy emiatt oka legyen taposni. Azért mert valaki az izgalmat keresi, ne érezze már magát fölényesnek, vagy többnek, mert semmivel sem több.

Le lehet ezért pontozni, nem nagyon érdekel. De tartsuk már tiszteletben egymást, hogy a másiknak mi ilyenkor a kedvtelése.

2023. dec. 31. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!