Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más párok szilvesztere miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párok szilvesztere miért sokkal izgalmasabb?

Figyelt kérdés
Mi a barátommal idén sem megyünk sehova, se bálba, se semmi ilyen helyre. Míg mások meg ilyenkor is tök jól érzik magukat, vagy buliznak, vagy valahol külföldön vannak, én mindig itthon vagyok a barátommal, minden szilveszterkor.
2023. dec. 31. 17:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
De ezt miért nem vele beszeled meg, hogy "Béla, idén menjünk valahova szilveszterkor, mert nem akarok otthon ülni"?
2023. dec. 31. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is itthon ülős vagyok kicsit megnyugtatott az hogy volt aki azt írta hogy is a párjával rendszeresen. Ez egy kis reményt ad, hogy találok olyan nőt kivel szintén lehet filmezni játszani és nem kell a tömegben tolongani majd hulla fáradtan haza menni.
2023. dec. 31. 18:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gondom azzal, hogy itthon vagyunk, csak kicsit olyan mintha valamiből kimaradnank.
2023. dec. 31. 19:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 10-kor már alvást tervezek, de nincs is kedvem menni sehova.
2023. dec. 31. 19:34
 15/22 anonim ***** válasza:
12. Gyerekkoromban voltam ilyen mint te 8-10 evesen.. ugylatszik van aki felnottkent is ilyen marad..
2023. dec. 31. 19:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a sok tüzijáték ne lenne. Némelyik akkorát szól, hogy rendesen remeg minden, az üveg is félő, hogy betörik. Nem tudom mire jó ez.
2023. dec. 31. 19:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod, hogy akik bulizni, rendezvényre mennek ilyenkor, akkor mindkét fél annyira nagyon szereti ezen alkalmakat? Az egyik minimum tuti nem, csak behódol a másiknak.

A másik:

Rengeteg dolgot tudnátok együtt művelni ottjhon: társasozás, beszélgetés, együtt tanulni valamit, olvasni, stb.

2023. dec. 31. 20:05
 18/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem lehet túl izgalmas mások bulija, elmennek megeszik amit adnak, 1-2 órahosszat még érdekes, utána mindenki már csak szenved és kerülgeti a túlivott bulitársakat vagy próbál jópofát vágni hozzá. És majd haza is kell botorkálni.
2023. dec. 31. 21:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem nincs gondom azzal, hogy itthon vagyunk, csak kicsit olyan mintha valamiből kimaradnank."

Szóval nincs problémád, de kreálsz egyet.

2023. dec. 31. 22:19
 20/22 anonim ***** válasza:
92%
Kíváncsi lennék az itt összegyűlt társaságra. Miért lenne hú de rossz egy buliban? Annak rossz aki nem szeret mulatni. Aki meg szeret annak mindegy kik vannak ott, nem kell ismerni sem, ott vagyok a párommal akár, iszogatunk, poénkodunk, táncolunk, emberek közt vagyunk, jó a hangulat, talán össze is ismerkedünk valakikkel . Ha ez valakinek negatív akkor gratulálok.
2023. dec. 31. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!