Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani betegen? ugye nem vagyok olyan rosszember?
De nem ment tönkre a kapcsolatuk eredetileg. Csak mióta beteg a férfi, azóta romlott el, mert a kérdező nem tudja elviselni azt, hogy a férfi hogy birkózik, azaz nem birkózik meg a diagnózissal.
22-es, nem teljesen mindegy, hogy mi volt előbb? Tönkrement. Beteg és még depressziós is (erre nézve nem írta, hogy a betegség diagnosztizálás óta vagy egyébként sem volt százas).
Nem kell okot találni, ha valaki menni akar, joga van hozzá. Ahogy az anyukák mellett sem maradnak meg a férjeik sok esetben, lelépnek minden gond nélkül, úgy egy "pár"-t sem lehet arra kényszeríteni, hogy egy bedöglött kapcsolatban maradjon, csak mert beteg a másik, és egyedül van. Szabadulna, és szabadulni is fog, de fél az utca szájától...egy életed van, azzal kell jól sáfárkodnod, és ha a párodtól már csak bánatot kapsz, akkor minek maradnál ezért, ha lehetsz boldog is?
Sajnálom, hogy beteg, és hogy keresztül kell mennie ezen. És téged is.
Meg is értem, hogy emiatt depressziós és irritált.
De.
A helyzet megmagyarázza a viselkedését, de nem teszi helyessé. Neki most tényleg nagyon szar, de akkor sem szabad máson (pláne a párján) levezetni.
Kiabáljon párnába, vegyen egy kicsi boxzsákot, írjon novellát, építsen makettet, bármi. Adja ki magából kontrollált keretek között, és ne azt büntesse, aki nem tehet semmiről.
Keressen fel egy pszichológust, akivel megbeszélik az elmúlást.
Beteg vagy sem, nincs joga másokat bántani - és az érzelmi bántás is az. Nem tartozol neki azzal, hogy csupán sajnálatból vele maradj
Kit érdekel mit szólnak mások, sosem értettem felnőtt emberek miért foglalkoznak ezzel.
Szakíts ezzel az emberrel, ha nem akarsz nyűglődni vele.
Sok férfi 30 év házasság után is simán lelép, ha pl. rákos lesz a felesége.
Akik folyton a karmát emlegetik: a karma úgy működik, hogy a következő életedben kapod vissza azt, amit a mostaniban teszel..
"már nem vagyok boldog vele ezért szakítani akarok"
Akkor szakíts.
Attól még követheted a sorsát, és segíthetsz neki, ha elfogadja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!