Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan magyar szep arcu no aki nem mindent puncival es cicivel akar elerni?
- Nem erdek
- Nem onzo
- Egyenlo felkent tekint a parjara
- Tudja, hogy ugyan azok a szabalyok vonatkoznak ra mint a pasijara
- Nem kovetelozik, hanem max megker
- Nem tagad
- Nem hazudik
- Nem egyedul a ferfitol varja el, hogy az mindent teremtsen meg
- Nem a keszbe akar bele ulni, hanem tudja, hogy neki is bele kell adnia
Dehogy az. Ha az lenne, lenne szép nője.
10#
Neee mar megint ugyan az az egy no ir aki minden kerdesem ala oda irja, hogy o milyenjol keres, soha senki nem tartotta el es egyedul vett egy lakast.
Hol van a tobbi ilyen no? Miert nem tolonganak?
Ja mert,hogy nincsenek csak elvetve.
Miert irsz ide, ha rad nem vonatkozik a kerdes??
12 / 13#
Kepzeld igen.
Es kepzeld sok novel ossze jottem a bulikban, barati tarsasagban. Tudod meddig tartottak ezek a kapcsolatok? ami ki nem derult, hogy nem vagyok milliardos..tobb targyat vartak volna el tolem.. hat hova szuljon az a szegeny no. az fel sem merulhet, hogy egyutt kozosen veszunk valamit, neeem aztul tisztesseges es tiszta lenne egy magyar nonek..
Az biztos nem én voltam, mert nekem nincs még saját ingatlanom.
Számodra hihetetlen, hogy több nő is lehet ezen az oldalon, aki jól keres?
Ugyanannyira jellemző nőkre és férfiakra is, hogy tisztességesen dolgoznak és eltartják magukat.
A nők és a férfiak foglalkoztatottsága közel azonos.
A keresetekben pedig 15%-os különbség van a férfiak javára, a magasabban képzett rétegekben pedig 10-11% körül, szóval nincs hatalmas anyagi szakadék sem a két nem között.
Sajnos Magyarország alapból nem áll jól fizetések, megélhetés terén.
Ha szerinted nagyítóval kell keresni azt a nőt, aki képes eltartani magát, akkor a férfiakra ugyanúgy igaz ez.
Lakást venni egyedül (pláne mondjuk hitel nélkül), fiatalon mindkét nemnél közel lehetetlen.
17# Igen.
Rendben akkor nem te vagy az. Temelyik tipusu nobol van tobb? Az aki jol keres, eltartja magat vagy abbol amelyik szarul keres es el akarja tartatni magat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!