Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek boldog egy albán férfivel?

Figyelt kérdés
Megismertem egy albán férfit, nagyon jól alakul köztünk a dolog több randink volt már, szexig még nem jutottunk el szóval ezért is bízok benne, hogy nem csak arra hajt. Egy dolog nagyon el bizonytalanit, hogy minden ismerősöm negatív véleménnyel van az albánokról. Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg olyan rosszak az albán férfiak, inkább engedjem ezt az egészet? Vagy bizak benne, hogy jól alakul ?

aug. 25. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem dehogy legyél csak vele
aug. 25. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom gazdag. Jól tippeltem?
aug. 25. 22:33
 3/6 Luna2 ***** válasza:
61%
25 eve elek egyutt a parommal o is alban ,rajongasig szeretem engem ennyi ido utan is ,es en is ot ,de attol meg ugy gondolom nem lehet alltalanositani vannak albanok ,magyarok vagy barmilyejen nemzetisegu kozott rendesek es nem ,,,,attol fugg ,h milyen ember es nem szarmazastol ....
aug. 28. 02:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagy részük muszlim, ez kockázat.
aug. 28. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Legyel oszinte magadhoz , csak a penze erdekel ha nem igy lenne mar 20 cifany ferfin lennel tul.
aug. 29. 07:20
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

Lassan az albánoknak is jobb lesz a hírük a világban, mint nekünk magyaroknak! Szegények nagyon mélyről jöttek (Enver Hodzsa kb. mint Orbán Viktor), lassan mi is megismerjük azt a mélységet!

Szerintem tedd félre az előítéleteidet és szeress tiszta szívvel, és (majd) szexelj teljes mellbedobással!

aug. 29. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!