Hol lehet ismerkedni albán lányokkal?
Szerintem Koszovóban érdemes, 90%-ban albánok laktak, és mivel Jugoszlávia része volt 100 évig, ott egy kicsit szabadabb talán a viszony, mint Albániában.
Amúgy az albán csajok abszolút nem ismerkedősek... mondom ezt úgy, hogy beszélek albánul, amit Albániában tanultam, tehát volt időm ismerkedni. Nem nagyon emlékszem semmi ilyesmire. Szerintem Albániában a férfi-női viszonyok zártabbak, mint sok arab társadalomban.
Minden este 6-7 között a Csepeli pihenőnél az MO-on megáll több koszovói busz, ott szoktak gyülekezni tehát minden nap a koszovárok... nem sok 4-6-10. Próbálkozhatsz ott is, esetleg felszállsz a buszra, és 50 euróból elvisznek Koszovóba, Albánia határáig.
Annyit még segítek, hogy a "ti je bukur" azt jelenti "szép vagy".
Ami jó az egészben, hogy Albániában teljesen mindegy, hogy a csaj muszlim, katolikus vagy ortodox, hzásaodnak egymással, ez számukra legtermészetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!