Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan magyar szep arcu no aki nem mindent puncival es cicivel akar elerni?
- Nem erdek
- Nem onzo
- Egyenlo felkent tekint a parjara
- Tudja, hogy ugyan azok a szabalyok vonatkoznak ra mint a pasijara
- Nem kovetelozik, hanem max megker
- Nem tagad
- Nem hazudik
- Nem egyedul a ferfitol varja el, hogy az mindent teremtsen meg
- Nem a keszbe akar bele ulni, hanem tudja, hogy neki is bele kell adnia
A "nem hazudik" dolgon bukott el a leírásod.
Valamennyit minden ember hazudik, nők is és férfiak nincs, szóval ezzel az emberek 100%-át zártad ki.
A többi stimmel, olyan természetesen létezik.
Férfi vagyok, és nekem sem érné meg olyan kapcsolatban lenni, amiben másodrendű vagyok.
Mégis mire fel? :)
6#
"Penzehes, hazug, mocskos, szemetlada no vagyok, de mindent letagadok a vegsokig mert igy akarok tulelni. Mindig a penzes pasik korul forgolodom es probalom eltartatni magamat, de amint valaki ezt kimondja felhaborodok es tagadok mindent." cimu napi hozzaszolas
Te amúgy most hozzám beszélsz? Nettó 700-800 ezret keresek átlagosan havonta, soha nem tartattam el magam :D De az tény, hogy a páromtól is minimum ekkora fizetést várok el, nem járnék olyannal, aki kevesebbet keres nálam. Esetleg te is kezdhetnél valamit az életeddel és akkor talán igényt tarthatsz szép nőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!