Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik olyan magyar szep arcu no aki nem mindent puncival es cicivel akar elerni?

Figyelt kérdés

- Nem erdek

- Nem onzo

- Egyenlo felkent tekint a parjara

- Tudja, hogy ugyan azok a szabalyok vonatkoznak ra mint a pasijara

- Nem kovetelozik, hanem max megker

- Nem tagad

- Nem hazudik

- Nem egyedul a ferfitol varja el, hogy az mindent teremtsen meg

- Nem a keszbe akar bele ulni, hanem tudja, hogy neki is bele kell adnia

ma 13:28
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
71%
igen
ma 13:29
 2/54 anonim ***** válasza:
38%

A "nem hazudik" dolgon bukott el a leírásod.

Valamennyit minden ember hazudik, nők is és férfiak nincs, szóval ezzel az emberek 100%-át zártad ki.

A többi stimmel, olyan természetesen létezik.

ma 13:30
 3/54 anonim ***** válasza:
23%
Nem létezik.Nem is lesz soha.
ma 13:32
 4/54 anonim válasza:
7%
“ Egyenlo felkent tekint a parjara” a férfi mindig másodrendű egy kapcsolatban. Különben a nőnek nem éri meg vele lenni.
ma 13:38
 5/54 anonim ***** válasza:
70%

Férfi vagyok, és nekem sem érné meg olyan kapcsolatban lenni, amiben másodrendű vagyok.

Mégis mire fel? :)

ma 13:44
 6/54 anonim ***** válasza:
45%
“Szép nőt akarok, csak ne kelljen rá egy forintot se költeni, mert csóró vagyok” című napi nyavalygás.
ma 13:47
 7/54 anonim ***** válasza:
83%
Nem létezik, mindenki hazudik, ki többet ki kevesebbet.
ma 13:48
 8/54 A kérdező kommentje:

6#

"Penzehes, hazug, mocskos, szemetlada no vagyok, de mindent letagadok a vegsokig mert igy akarok tulelni. Mindig a penzes pasik korul forgolodom es probalom eltartatni magamat, de amint valaki ezt kimondja felhaborodok es tagadok mindent." cimu napi hozzaszolas

ma 13:52
 9/54 anonim ***** válasza:
50%
#8 Ezt miből szűrted le? :D
ma 14:03
 10/54 anonim ***** válasza:
39%

Te amúgy most hozzám beszélsz? Nettó 700-800 ezret keresek átlagosan havonta, soha nem tartattam el magam :D De az tény, hogy a páromtól is minimum ekkora fizetést várok el, nem járnék olyannal, aki kevesebbet keres nálam. Esetleg te is kezdhetnél valamit az életeddel és akkor talán igényt tarthatsz szép nőkre.

ma 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!