Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik olyan magyar szep arcu no aki nem mindent puncival es cicivel akar elerni?

Figyelt kérdés

- Nem erdek

- Nem onzo

- Egyenlo felkent tekint a parjara

- Tudja, hogy ugyan azok a szabalyok vonatkoznak ra mint a pasijara

- Nem kovetelozik, hanem max megker

- Nem tagad

- Nem hazudik

- Nem egyedul a ferfitol varja el, hogy az mindent teremtsen meg

- Nem a keszbe akar bele ulni, hanem tudja, hogy neki is bele kell adnia

dec. 18. 13:28
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
78%
igen
dec. 18. 13:29
 2/60 anonim ***** válasza:
47%

A "nem hazudik" dolgon bukott el a leírásod.

Valamennyit minden ember hazudik, nők is és férfiak nincs, szóval ezzel az emberek 100%-át zártad ki.

A többi stimmel, olyan természetesen létezik.

dec. 18. 13:30
 3/60 anonim ***** válasza:
22%
Nem létezik.Nem is lesz soha.
dec. 18. 13:32
 4/60 anonim ***** válasza:
16%
“ Egyenlo felkent tekint a parjara” a férfi mindig másodrendű egy kapcsolatban. Különben a nőnek nem éri meg vele lenni.
dec. 18. 13:38
 5/60 anonim ***** válasza:
57%

Férfi vagyok, és nekem sem érné meg olyan kapcsolatban lenni, amiben másodrendű vagyok.

Mégis mire fel? :)

dec. 18. 13:44
 6/60 anonim ***** válasza:
63%
“Szép nőt akarok, csak ne kelljen rá egy forintot se költeni, mert csóró vagyok” című napi nyavalygás.
dec. 18. 13:47
 7/60 anonim ***** válasza:
81%
Nem létezik, mindenki hazudik, ki többet ki kevesebbet.
dec. 18. 13:48
 8/60 A kérdező kommentje:

6#

"Penzehes, hazug, mocskos, szemetlada no vagyok, de mindent letagadok a vegsokig mert igy akarok tulelni. Mindig a penzes pasik korul forgolodom es probalom eltartatni magamat, de amint valaki ezt kimondja felhaborodok es tagadok mindent." cimu napi hozzaszolas

dec. 18. 13:52
 9/60 anonim ***** válasza:
81%
#8 Ezt miből szűrted le? :D
dec. 18. 14:03
 10/60 anonim ***** válasza:
57%

Te amúgy most hozzám beszélsz? Nettó 700-800 ezret keresek átlagosan havonta, soha nem tartattam el magam :D De az tény, hogy a páromtól is minimum ekkora fizetést várok el, nem járnék olyannal, aki kevesebbet keres nálam. Esetleg te is kezdhetnél valamit az életeddel és akkor talán igényt tarthatsz szép nőkre.

dec. 18. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!