Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy a baràtom instán magyar “celeb” nőknek likeolja néha a képét?
Sima, àtlagos képekről beszélek.
Szereti a sportot a baràtom. Làttam, hogy pl tápai szabina képeit néha likeolja. Szerintetek miért? Meg ez titeket zavarna, vagy nem méltó említésre? Nem akaorm túlreagálni.
Ezen kívül abszolút semmi kihívót nem likeol, nem követ ismereten nőket. Csak 1-2 ilyen magyar “celeb nővel” van ez.
Köszi :) nem akarok hulye p..csa lenni, bevallom van az a szint ami zavarna, pl kihivo kepek, ismeretlen nok kepei. Ezt o is tudja, mert beszeltunk mar errol.
Tulajdonkeppen nem ismeri ezeket a sportolo noket sem, de tenyleg tok normalis kepek.. ferfi sportoloket is ugyanigy likeolja. Csak valahogy megis szoget utott a fejemben
Szerintem nem, ez még nem az a nyál csorgatás szint, ami szerintem már gáz lenne. Én is követek csomó olyat (még pasikat is) akik edzés tippeket, kaja tippeket és ilyen dolgokat osztanak meg. Ebben nincs semmi rossz.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!