Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy a baràtom instán magyar “celeb” nőknek likeolja néha a képét?
Figyelt kérdés
Sima, àtlagos képekről beszélek.
Szereti a sportot a baràtom. Làttam, hogy pl tápai szabina képeit néha likeolja. Szerintetek miért? Meg ez titeket zavarna, vagy nem méltó említésre? Nem akaorm túlreagálni.
Ezen kívül abszolút semmi kihívót nem likeol, nem követ ismereten nőket. Csak 1-2 ilyen magyar “celeb nővel” van ez.
2024. márc. 6. 11:53
11/14 anonim válasza:
Ez még nem az a kategória ami gáz lenne. Én szoktam kedvelni Marilyn Manson-ét. Más együttesekét. Van egy torta készítő csávó eszméletlen ötletekkel és kivitelezéssel, őt is szoktam. Ez nem személyes dolog.
12/14 anonim válasza:
Az én párom is ilyen. Amikor meglátom a lájkot, akkor zavar, de nem teszem szóvá. Eltelik pár perc, és már nem is zavar, nem érdekel, nincs jelentősége.
Ez a közösségi oldal azért jött létre, hogy képeket osszunk meg és lájkokkal reagáljunk.
Szerintem ez rendben van, hiszen rajta kívül sok-sok hűséges férfi lájkol hasonló tartalmakat.
13/14 anonim válasza:
Bocs, de az gáz, ha ennyire önbizalomhiányos vagy, hogy ennyire bizonytalan vagy saját magadban!
14/14 anonim válasza:
Ne csinálj belőle ügyet, elhiszem ha rosszul esik, de felesleges ezen megakadni, ha amúgy érezteti veled hogy szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!