Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok menni Magyar Péter április 6-i rendezvényére, de az asszony nem engedi, azt mondja ha elmegyek, akkor haza nem mehetek... Normális?
Magyar Péterre már emlékezni sem fogunk a következő választáson, de a feleséged valószínűleg még akkor is veled lesz.
Maradj otthon, nem vesztesz semmit.
"akkor haza nem mehetek"
Miért, kizárólag ő a tulajdonosa a lakásnak? Ha nem, akkor mondd meg neki, hogy pofa alapállásba, mert neked JOGOD van oda bemenni. Akkor is, ha Magyar Péter rendezvényéről jössz haza.
Én a helyedben elmennék. Hazafelé azt mondanám neki: "Á, nem mondtam ám igazat neked! Nem M.P. rendezvényén voltam, hanem a szeretőmnél." :-)))
Mindenesetre egy ilyen nő esetén nem kapaszkodnék, hogy megmaradjon a házasságom. Pláne, ha nincs gyerek.
Gyerekként kezel, nem felnőtt emberként. Javaslom Férfi könyvét a híres pichiháteernek.
Igaz nem könnyű megérteni pedig nekem három driplomám van és harom millkát keresek. Én lettem férfi könyvből? Ne legyél papucs, kanfortálódj. De készülj, szex megvonásra, egyetlen fegyvere veled szemben, de vannak (szerencsére) rosszlányok. Hehehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!