Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ez a páromtól, vagy én dramatizálom túl?

Figyelt kérdés

Par napja írtam, hogy a makacs páromra mentőt kellett hívnom, mert alig kapott levegőt. Betették az egyik legszörnyebb kórterembe, ahol van 2 haldokló, meg fogatlan hajléktalanok. Nyilvan elege van, nem nagyon vizsgaltak eddig. Kapott infúziót. Egyebkent cukorbeteg, vszeg felment a cukra. Ma sajat felelossegre tavozni akar es ki van akadva h nem tudok elobb eljonni a munkahelyerol neki meg varnia kell.

Nem tudom, lehet en vagyok a hülye de ilyenkor is nem halasnak illik lenni h megnentetten az eletet? Batyam aki orvos szerint egyreszt nem tul okos emberre valk h hagyta h idaig fajuljon h mentonek kell bevinnie. Az ks felelotlenseg h elobb haza akar menni ugy hogy meg semmit nem allapitottak meg. Az urugy az, hogy holnap lenne egy napos repulos utunk (reggel oda, este vissza) de nem tudom mennyire okos igy menni. Olcso volt a jegy.

dec. 9. 10:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

#10 Valóban lepontoztalak, mert hülyeséget írsz.

A kérdezőnek épp nem az az elvárása, hogy szórakoztassa a párja, amikor halálán van, hanem az, hogy foglalkozzon már magával a párja, hogy legyen felelősebb, mert ahogy te is mondod, nagy a baj.

A pasi találta ki az ürügynek a távozásra a megvásárolt utazásra, amit a kérdező ha jól értem simán lemondana.

Azt várja el a kérdező, hogy ne balhézzon neki, hogy bevitte, és megmentette az életét.

dec. 9. 11:18
 12/24 A kérdező kommentje:
5) ezt te most komolyan gondolod? Szerinted mi vagyok én, ápoló személyzet?
dec. 9. 11:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Rengetegszer probaltam mar gyozkodni, hogy menjen el csaj mindig jon a hukyebbnel hulyebb kifogasokkal. Na meg maganra sosincs sajnos penze igy kb inkabb megvarja h bevigyek
dec. 9. 11:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondom: ULTIMÁTUM! Vagy teljes kivizsgálás, stb. vagy kalap, kabát, mert nekem ez baromira nem hiányzik.

Kórházba, orvoshoz nem azért megy az ember, mert olyan baromi jó szórakozás, hanem azért, hogy egészséges(ebb) legyen, de legalábbis ne legyen minél rosszabbul. Ha ez neki nem számít, akkor nem csak magára, de rád sincs tekintettel.

dec. 9. 11:38
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Menj be a gyámhivatalba és kérd a gyámság alá helyezését. Hivatalos gyámot rendeljenek neki, ne te legyél az.
dec. 9. 11:45
 16/24 A kérdező kommentje:
Gyámot? De hát csak 25 éves és el tudja magát látni
dec. 9. 12:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem úgy tűnik.
dec. 9. 12:19
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha 25 évesen ilyen idióta, és ennyire elhagyja magát betegen, mi lesz később? Persze csak ha szórakozni akartok egymással, és nem komoly a kapcsolat, akkor oké, mindenki a saját felelősségére játszik, csak abba ne rántson bele mást. Vagy villantson valami hatalmasat, ami azt ellensúlyozza.

Pl. legyen kőgazdag, ha már arra számíthatsz, hogy bármikor feldobhatja a lábát, mert fél lábban a sírban van, a másikat meg betegség miatt hamarosan amputálják.

Vagy ha pl. nincs munkája, és nem is várható, hogy lesz, akkor villantson olyat, amivel azt ellensúlyozza, ha pár dolgozik, és itt nem csak a szexre, kinézetre gondolok, hanem szerénység, dolgosság, segítőkészség, türelem, bár ez alapból is megállja a helyét, de ilyenkor elvárható, extrém szinten.

dec. 9. 12:37
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
Jaj kérdező én mondom menekülj ettől az embertől. Exem is ilyen volt úgy tudta magát sajnáltatni mint a fene. Hívjunk mentőt mert ő szédül hívjunk mentőt mert szorít a mellkasa mindig mindenre mentőt kellett hívni. Hiába elmondták neki hogy jó lenne ha elmenne pszichológushoz mert rohadtul semmi baja az alap betegségén kívül amivel normálisan lehet élni de ő azt is túldrámázta. Ha megmondtuk neki hogy jó lenne erre vagy arra a kivizsgálásra időpontot kérni vagy pszichológushoz akkor mi voltunk a sz*rok mert hogy úgy se találnak semmit pedig ő beteg és nem hipochander stb stb stb. Írtózatosan lehúzott a 4 év alatt az ostoba hozzáállásával. Csak a mentő és kész. Megelégeltem hogy állandóan körülötte kellett hogy forogjon a világ. Soha nem tett semmit hogy jobban érezze magát és szerintem a párod se fog.
dec. 9. 12:49
 20/24 A kérdező kommentje:
El is határozta, ma sajat felelossegre kijon pedig a heten bent kellett volna maradnia. Persze mar szervezkedik h en miket intezzek. Ha valaminek ketszer is utana kerdezek jon a szokasos: te ennyire fogyatekos vagy h nem fogod fel duma. Ez masnal is van? Hogy lehet iylen stilusban kommunikalni, csak mert en nem mindig kovetem az o eszjarasat
dec. 9. 13:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!