Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ez a páromtól, vagy én dramatizálom túl?
Par napja írtam, hogy a makacs páromra mentőt kellett hívnom, mert alig kapott levegőt. Betették az egyik legszörnyebb kórterembe, ahol van 2 haldokló, meg fogatlan hajléktalanok. Nyilvan elege van, nem nagyon vizsgaltak eddig. Kapott infúziót. Egyebkent cukorbeteg, vszeg felment a cukra. Ma sajat felelossegre tavozni akar es ki van akadva h nem tudok elobb eljonni a munkahelyerol neki meg varnia kell.
Nem tudom, lehet en vagyok a hülye de ilyenkor is nem halasnak illik lenni h megnentetten az eletet? Batyam aki orvos szerint egyreszt nem tul okos emberre valk h hagyta h idaig fajuljon h mentonek kell bevinnie. Az ks felelotlenseg h elobb haza akar menni ugy hogy meg semmit nem allapitottak meg. Az urugy az, hogy holnap lenne egy napos repulos utunk (reggel oda, este vissza) de nem tudom mennyire okos igy menni. Olcso volt a jegy.
#10 Valóban lepontoztalak, mert hülyeséget írsz.
A kérdezőnek épp nem az az elvárása, hogy szórakoztassa a párja, amikor halálán van, hanem az, hogy foglalkozzon már magával a párja, hogy legyen felelősebb, mert ahogy te is mondod, nagy a baj.
A pasi találta ki az ürügynek a távozásra a megvásárolt utazásra, amit a kérdező ha jól értem simán lemondana.
Azt várja el a kérdező, hogy ne balhézzon neki, hogy bevitte, és megmentette az életét.
Mondom: ULTIMÁTUM! Vagy teljes kivizsgálás, stb. vagy kalap, kabát, mert nekem ez baromira nem hiányzik.
Kórházba, orvoshoz nem azért megy az ember, mert olyan baromi jó szórakozás, hanem azért, hogy egészséges(ebb) legyen, de legalábbis ne legyen minél rosszabbul. Ha ez neki nem számít, akkor nem csak magára, de rád sincs tekintettel.
Ha 25 évesen ilyen idióta, és ennyire elhagyja magát betegen, mi lesz később? Persze csak ha szórakozni akartok egymással, és nem komoly a kapcsolat, akkor oké, mindenki a saját felelősségére játszik, csak abba ne rántson bele mást. Vagy villantson valami hatalmasat, ami azt ellensúlyozza.
Pl. legyen kőgazdag, ha már arra számíthatsz, hogy bármikor feldobhatja a lábát, mert fél lábban a sírban van, a másikat meg betegség miatt hamarosan amputálják.
Vagy ha pl. nincs munkája, és nem is várható, hogy lesz, akkor villantson olyat, amivel azt ellensúlyozza, ha pár dolgozik, és itt nem csak a szexre, kinézetre gondolok, hanem szerénység, dolgosság, segítőkészség, türelem, bár ez alapból is megállja a helyét, de ilyenkor elvárható, extrém szinten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!