Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem egyezik semmi az eletunkbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem egyezik semmi az eletunkbe akkor hogy tudunk kitartani? Hogy nem megy le a lejton az egesz?

Figyelt kérdés
Gyerekek koruli gond, csaladlatogatas jopofizas faradt is vagyunk melozni is kell kulon muszakba is vagyunk alig latom, nincs oszhang nincs ido magamra magunkra, csak csalad munka haztatas alvas, ennyibol all az eletem

tegnapelőtt 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
szia, hát lehet én vagyok aki csak belepofázik most és nincs igaza. Én ugyan még párkapcsolatban se vagyok, családom, többévnyi házasság sincs mögöttem. Én azt látom másokon, hogy kb. a munka és gyerekek mellett tényleg semmi idejük nincs magukra, kivéve akkor ha a házastársuk hoz kis áldozatot és hagy egy kis énidőt a másiknak. Ha meg kettesben akartok lenni, akkor meg ilyenkor kellene a nagyszülőkre támaszkodni. Szerintem akkor lesz kettőtöknek egy szabad közös napja, ha közösen kivesztek szabit és elhatározzátok azt a napot magatokra szánjátok, gyereket meg lepasszoljátok. Vagy hétvégén lepasszoljátok a gyereket a háztartásba meg belesz*rtok. Ennyit el kell engedni. El kell mindkettőtöknek ugyanazt határozni és tenni aktívan érte. Nyilván utána kezdődik a körforgás, de ez annak is így van, aki csak dolgozik. Az kéne, hogy kitaláltok valami programot, ami feldobna, kis színt vinne és nem a megszokott akár.
tegnapelőtt 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!