Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek? reggel annyira...

Rebeka200608 kérdése:

Mit tegyek? reggel annyira fájt a torkom,hogy már kelés után szenvedtem,most nagyon nehezen mozgok és fáj a köhögés! Voltam dokinál de azt mondta szedjek csak Aksolint jó az...a lázam nem megy le tőle...

Figyelt kérdés
Segítsetek,mit tehetnék,mivel szedjem le a lázat,a patikusok orvos nélkül nem ajánlanak,itt még csak saját orvos fogad ő pedig már nincs.😢 Menjek ügyeletre??? Annyira lerakódik pár perc alatt,hogy fulladok, de ettől nem szakad fel!
tegnap 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Az aksolin nem lazcsillapito. Rubophen,algopirin,benuron es tarsai ezek a laz csillapitok. Aksolin antibiotikum az egeszet szedd be! Vegyel Acc-t vagy valami hasonlot ami kopteto. Ejszakara mehet a kohogescsillapito ha nagyon kohogsz. Torokfertotleno cukorkat is ehetsz

Esetleg negro...mindenkinek mas valik be.

tegnap 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem írni,hogy terhes vagyok így mindenre is mondta, hogy nem nem nem. Kértem orrspray-t olyat ami terhesen használható,nem ad,nincs olyan,

Most lázas vagyok,vettem be benuront tudom azt se lehet,de sajnos más nem volt,párom elment nurofenért azt elméletileg szedhetek. 🥲

tegnap 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
En mint 4 gyermekes anyuka algopirint is beszedtem ha fajt valahol antibiotikumot is szedtem mert ha muszaj akkor muszaj. Egeszseges mind a 4 gyermekem.ugyanugy szedtem a gyogyszert ha kellet.
tegnap 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja es 15 eve orrcsepp fuggo vagyok(Nasivin,Novorint hasznalom felvaltva) es semmi bajuk nem volt a gyerekeimnek tole. Manapsag mar minden ártalmas
tegnap 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Az én orvosom akkor lehet hogy kicsit hülye,nem? Szerintem át is iratom magam máshoz. Köszönöm a segítséget.
tegnap 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!