Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek megijedni a barátnőmtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek megijedni a barátnőmtől,lehetséges,hogy nárcisztikus féleség van benne?

Figyelt kérdés
5 éve ismerjük egymást,tök jó volt minden,majd egyszer elkezdett fokozatosan "távolodni" meg önmagát sajnáltatta,én meg persze állítottam az ellenkezőjét,akkor oké volt darabig,utána engem szapult majd szakított. Pár hete fel bukkant 2 év után,körül udvarolt gyakorlatilag,mindenre figyelt,leste miket mondok már csinálta is.Örültem is féltem is,de mondom csak nem lesz baj az a múlt kész vége.És basszus megint érezni,hogy valami nem oké. Alig keres,akkor utána tök aktív,kis sírás szóval..fogalmam sincs. Azthittem ez nem lesz már,hogy kinőtte ezt a nemtudom mit. Most kb úgy jön le,hogy én udvaroljam körbe,az ő dolgai fontosabbak,néha esetleg megkérdezi a napom. Család aggódik ,hogy jajj nehogy az legyen,hogy valami idegi alapon van valami,netán lenne gyerekünk is és kész vége
dec. 4. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 Úristen... Ezt nőként mondom, hogy túl sok :D remélem nem baj, ha ezt elmesélem a páromnak, hogy lássa, talán annyira nem vagyok elviselhetetlen 😅

(Persze elhiszem, hogy emellett sok jó tulajdonsága van a párodnak, gondolom szereted, csak poénkodok)

dec. 5. 21:02
 12/13 anonim ***** válasza:

10es vagyok volt olyan most hétfőn hogy akárhogy próbáltam beszélgetni vele semmi..egy két szavas válasz. Ő semmit nem szólt/mondott, szinte levegőnek nézett.

Ez úgy ment 17-22 óra között. Aztán mintha megnyitását volna rajta egy gombot, totál más lett, beszélt stb..

dec. 5. 22:29
 13/13 A kérdező kommentje:

10#-es,sok eset hasonlít 😅.

Meg akartam puszilni á nem, nem szabad.. a kutyára fogta... hogy ugatni fog meg oda kap. Este messengeren elköszönt aludni, lazán írt 2 szót én is ugyan úgy akkor,mint ő,erre be szivezi azt,ha hosszabban köszöntem el szépálmokat stb,á semmi.

dec. 5. 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!