Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek megijedni a barátnőmtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek megijedni a barátnőmtől,lehetséges,hogy nárcisztikus féleség van benne?

Figyelt kérdés
5 éve ismerjük egymást,tök jó volt minden,majd egyszer elkezdett fokozatosan "távolodni" meg önmagát sajnáltatta,én meg persze állítottam az ellenkezőjét,akkor oké volt darabig,utána engem szapult majd szakított. Pár hete fel bukkant 2 év után,körül udvarolt gyakorlatilag,mindenre figyelt,leste miket mondok már csinálta is.Örültem is féltem is,de mondom csak nem lesz baj az a múlt kész vége.És basszus megint érezni,hogy valami nem oké. Alig keres,akkor utána tök aktív,kis sírás szóval..fogalmam sincs. Azthittem ez nem lesz már,hogy kinőtte ezt a nemtudom mit. Most kb úgy jön le,hogy én udvaroljam körbe,az ő dolgai fontosabbak,néha esetleg megkérdezi a napom. Család aggódik ,hogy jajj nehogy az legyen,hogy valami idegi alapon van valami,netán lenne gyerekünk is és kész vége
tegnap 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden ember rendelkezik nárcisztikus jellemzőkkel. Amit leírtál, abból nem gondolnék személyiségzavarra. Szerintem lényegtelen, hogy mennyire jellemző rá a nárcizmus, fókuszálj inkább arra, hogy számodra mi az ami belefér egy kapcsolatba, mit szeretnél megélni stb.
tegnap 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Te se vagy ép ésszel rendelkező személy ha szakítás után újrakezdted vele és bár látod, hogy nem működik még mindig vele vagy.
tegnap 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
2#. Hát most nézd.. ez most indult újra,igen bíztam benne,igen szeretem is. Ha tudom,hogy megbotlok leülök. Honnan tudtam volna előre ezt? Idősebb lett stb. Nyilván ez már magas most,és inkább csírájába legyen vége
tegnap 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebből még nem derül ki, hogy nárcisztikus e. Gondolom te meg nem vagy pszichológus. Nem tudjuk, hogy ki mit tesz ebbe a kapcsolatban, és valójában mekkorák azok a kilengések. Nyilván neki is kell, hogy érezze tőled, hogy szereted, és kell neked. Ha te úgy érzed, hogy nem elég jó neked, amit ő ad és nem akarsz annyit beletenni, amit igényel, akkor most már tényleg ne szivassátok egymást, szakíts.
tegnap 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!