Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam a barátnőmre, hogy töltött galamb alakja van. Ez miért ekkora tragédia?
Nem hízott meg, pont ugyanígy nézett ki, amikor megismertem. Nekem mindig a hozzá hasonló lányok jöttek be.
Annyi történt, hogy egy régen látott haverommal dumáltam voice chaten játék közben. Évek után először fogunk találkozni, két ünnep között lesz nálunk baráti összejövetel, viszont a vasútra a barátnőm megy ki majd elé(mert én a barátnőm tesójáért megyek majd kocsival, más településre), szóval egy random ötletnél vezérelve hívásban próbáltam egy kis "személyleírást" adni a barátnőmről, ha már így szóba került, hogy mégis hogy fogja megismerni, ha majd jön. Én nem tudtam, hogy a barátnőm hall, meg nem is gondoltam, hogy ez egy problémás kijelentés lehet, de valami olyasmit mondtam a "személyleírás" végén, hogy "Tudod, ilyen kis töltött galamb típus. Szerintem rohadt szexi"
A barátnőm meg így utólag rákérdeztem, hogy én amúgy tényleg azt gondolom, hogy ő olyan töltött galamb típus. Nagy naivan mondtam, hogy amúgy igen, ő meg kiakadt. Konkrétan elkezdett sírni, nem akar beszélni velem, szerinte ez egy megalázó jelző volt. Próbáltam elmagyarázni, hogy én ezt hogy értettem, meg amúgy hallotta is, hogy előtte mit mondtam, és tényleg semmi negatív nem hangzott el
Abszolút nem értem, hogy mi ez a reakció.
Eddig az elmúlt három év alatt egyáltalán nem mutatta önbizalom hiány jelét. Konkrétan a töltött galamb jelző a baja, nem jelentése, amit értettem rajta.
A töltött galamb nem bók. Akkor sem ha utána benyögöd hogy szexi. Nem tudom hogy trollkodsz-e (esélyes) vagy csak buta vagy és nem tudod mit jelent a töltött galamb, vagy nagyon is jól tudod mit jelent és csak szimplán bántalmazó vagy.
Na akkor elmondom neked hogy kire mondják hogy töltött galamb. Először is, alacsony legyen az alany mert ugye általában együtt jár vele a "kis" jelző. Az a tipikusan pici, gömbölyű, konyhásnénis, könnyebb átlépni mint megkerülni asszonyka. Én magas vagyok és vékony, ha az én típusom meghízik akkor a nagydarab, bálna, Ursula, NDK úszónőt kapja meg, nem a kis töltött galambot. Oszvald Marika és Csala Zsuzsa a töltött galamb és nem az elegáns, magas Sophia Loren vagy Sofia Vergara akik nem kövérek hanem szép homokóra alakúak. Na ennek fényében gondolkodj el hogy mit mondtál a barátnődnek.
#41 Vagy csak simán a környéken ezt a jelzőt nem sértésnek használják. Felénk se a kis Tank Arankákra, meg az Oszvald Marikákra mondják ezt.
Nem értem, hogy miért kell a kérdezőt rögtön hülyének meg bunkó bántalmazónak nevezni.
Én például a környezetembe a töltött galambot nem a kicsi, dagadt nőkre mondják, hanem az alacsony, nem tökéletesen vékony, de láthatóan homokóra típusra. Nagyobbacska cici, nagyobbacska fenék, meg comb, ráadásul formás, de azért van egy pici poci. Ha erre asszociál valaki arról, hogy töltött galamb, akkor tényleg szexi nőről beszél, nem pedig burkoltan sérteget.
(Ilyesmi alakra gondolok kb [link]
Másik link.
De nem mindenütt a hasas, megtermett asszonyokra mondják. Had tudjam már jobban, hogy a saját környezetemben milyen kontextusban mondanak ilyet. :D
A kérdező is azt állítja, hogy ezt szexi nőkre mondják.
44 ez rohadtul nem töltött galamb. Hol élsz hogy ez pozitív jelző szexi nőkre, és nem gömbölyű, korosodó asszonyságokra használják?
Itt a töltött galamb:
Szerintem a végére tuti nem raktad oda, hogy "szerintem rohadt szexi" 😅😅
Ezt most csak nekünk írtad, hogy kicsit javíts a dolgon, de amúgy tuti nem hangzott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!