Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam a barátnőmre, hogy töltött galamb alakja van. Ez miért ekkora tragédia?
Nem hízott meg, pont ugyanígy nézett ki, amikor megismertem. Nekem mindig a hozzá hasonló lányok jöttek be.
Annyi történt, hogy egy régen látott haverommal dumáltam voice chaten játék közben. Évek után először fogunk találkozni, két ünnep között lesz nálunk baráti összejövetel, viszont a vasútra a barátnőm megy ki majd elé(mert én a barátnőm tesójáért megyek majd kocsival, más településre), szóval egy random ötletnél vezérelve hívásban próbáltam egy kis "személyleírást" adni a barátnőmről, ha már így szóba került, hogy mégis hogy fogja megismerni, ha majd jön. Én nem tudtam, hogy a barátnőm hall, meg nem is gondoltam, hogy ez egy problémás kijelentés lehet, de valami olyasmit mondtam a "személyleírás" végén, hogy "Tudod, ilyen kis töltött galamb típus. Szerintem rohadt szexi"
A barátnőm meg így utólag rákérdeztem, hogy én amúgy tényleg azt gondolom, hogy ő olyan töltött galamb típus. Nagy naivan mondtam, hogy amúgy igen, ő meg kiakadt. Konkrétan elkezdett sírni, nem akar beszélni velem, szerinte ez egy megalázó jelző volt. Próbáltam elmagyarázni, hogy én ezt hogy értettem, meg amúgy hallotta is, hogy előtte mit mondtam, és tényleg semmi negatív nem hangzott el
Abszolút nem értem, hogy mi ez a reakció.
Eddig az elmúlt három év alatt egyáltalán nem mutatta önbizalom hiány jelét. Konkrétan a töltött galamb jelző a baja, nem jelentése, amit értettem rajta.
18.
Tehát tulajdonképpen a szokásos főszabálynál kötünk ki, hogy a párkapcsolatok alapja a hazudozás, a megjátszás. Mindkét fél részéről.
"Jajj drágám, te vagy a legjobb szerelő!" - mondja a nő, miközben lángol az előszoba a férj barkácsolásának következményeitől (Te idióta barom, mindent elcseszel és nekem jó képet kell hozzá vágni!)
"Te vagy nekem a legszebb, és amit ebédre főztél, olyan varázslatos volt, hogy még sosem éreztem ilyen ízkombinációkat" ("Mi volt ez a rettenet? El kell mennem gyomormosásra, remélem az kiveszi ezt az ízt meg a gyomorgörcsöt!")
"Drágám te vagy a legjobb szerető, igazi extázis a veled való szexuális együttlét!" (Na ja, mind a 2 perc. A legrosszabb szeretőm is jobb volt nálad, arról nem is beszélve, hogy annak normális méretű farka volt és kockás hasa volt nem sör. Fel is kellene keresnem, amikor éjszakás vagy)
"Oh drágám egyáltalán nem vagy kövér! A legtöbb modell is megirigyelhetné a külsődet! A feneked is nagyon kicsi, sportos, pont tökéletes" (Na ja, egy vízilóéhoz képest! A nagy melleid még lehetnének dicséret, de a földet éri mindkettő)
Egy kínai sosem ismeri el, hogy bármit jól csinálna, bármi értékes dolog birtokában lenne vagy ő maga tiszteletre vagy akár egyetlen jó szóra is méltó lehetne. Másfelől viszont sosem mulasztja el vég nélkül és körülményesen magasztalni azok tetteit, külsejét és vagyontárgyait, akikkel éppen találkozik.
- Milyen gyönyörű és tehetséges az Ön arany kincsesládikája (leánya)! - így az egyik.
- Ó, ugyan, az a hitvány portéka (leány)! - felel a megszólított. - Hiszen csúf és semmirekellő!
- Minő fejedelmi lakoma volt ez! Köszönet és hála érte - szól a vendég.
- Csak pár falat maradék volt szegényes konyhámból, méltatlan az Ön nemes ajkaihoz. Szégyen és gyalázat, hogy feltálalni merészeltem - felel a házigazda.
A külföldi persze járatlan a játékszabályokban.
- Milyen nagyszerűen beszél Ön kínaiul! Akár egy született kínai! - lelkendezik az udvarias kínai anyanyelvének kerékbetört zagyválása hallatán.
- Ja, persze, mindig osztályellő voltam kínai társalgásból - válaszolja büszkén Mr. Nagymellény Missouriból. A találkozás örömmel és megnövekedett önbecsüléssel tölti el, a kínai viszont elképed a társadalmi szokások ilyen felháborító áthágása hallatán, és kárörvendezve vigyorog a bugris otromba baklövésén.
Talán még rosszabb helyzetben van az a külföldi, aki ismeri a játékszabályokat, mert így is a rövidebbet húzza.
- Milyen elegánsan írja Ön a kínai írásjeleket! - turbékolja az álszent kínai, holott a nyomorult nyugati is látja saját szánalmasan dülöngélő sorait, melyeket így képletesen most nagy orra alá dörgöltek.
- Ó, dehogy, olyan keszekuszák! - feleli udvariasan és becsületesen, de tudja, menthetetlenül vesztésre áll. Megpróbáltatásainak még nincs vége:
- Az én otromba, reszketeg írásomhoz képest az Önében annyi erő és finomság lakozik!
Az újonc ekkor elszoruló torokkal dicshimnuszba kezd kínzója kézírásának éteri szépségéről és alázattal nyögi, hogy mellette sajátja olyan, mint a bambuszcefrétől berúgott reumás panda kacskaringós, sáros nyomai.
És tudta, mindvégig tudta, hogy mindez bekövetkezik, neki kell majd magasztalnia kínai beszélgetőtársát, elismernie felsőbbrendűségét, amire az attól a pillanattól fogva törekedett, hogy belebocsátkozott e magasröptű párbeszédbe.
23.
Egy sovány embert, hogyan sértesz meg? Nincs lehetőség, a legjobb alkat a világon, nem lehet sértő módon utalni rá.
Ahogy a magas embereket sem lehet megsérteni, mert az jó dolog. Az alacsonyakat viszont bármikor porrá lehet alázni, mert az alacsonyság rossz. Na ilyen a kövérség is.
Én soványakra hallottam már, hogy gebe, szikkadt, agárkutya, kóró.
Magasakra pl. égimeszelő.Minden testalkaton tud fogást találni az emberiség, ha meg akarja a másikat sérteni.
25.
De ezeken nehezebb megsértődni, mert alapból pozitív dolgon gúnyolódik. Pl. ha egy nagyon szép embert gúnyolnak, az is inkább örül neki, a ronda viszont megsértődik, ha olyat mondanak neki, hogy "maga úgy néz ki, mint amit már egyszer a tehén megevett"
Hiába pontoztátok le az #1 válaszomat.
Mert egyáltalán nem mindegy, hogy hány cm/kg a csaj. Ha mondjuk 160/90, akkor simán töltött galamb, de ez nem a pasijáról, hanem a csajról mondd el valamit, hogy ilyen állapotban van.
De, ha mondjuk egy 174/70, akkor meg kifejezetten sértő a kifejezés.
"Pontosan, a soványt irigységből basztatják. A kövért lenézésből. Mindenki sovány akar lenni."
Nem. Mindenki jó alakú akar lenni, és az nem egyenlő a sovánnyal. Sosem irigységből mondták rám, hogy gebe, piszkafa, deszka, kákabelű, kóró stb. Ugyanaz volt mögötte, ami a kövérek bsztatása mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!