Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg önző és gonosz vagy emiatt? Ez tényleg tragédia, ha mindketten boldogok vagyunk?
A férjem nagyon elhízott mellettem, leírom hogy jutottunk ide. Egész tinikoromban azt hittem valami baj van velem, mert nem tudtam igazán élvezni a szexet senkivel. Mostmár tudom, hogy a sztereotípiát kerestem, a tipikus kockahasú, sportos kigyúrt férfit, akinek tetszenie "kell" a nőknek. A párom is ilyen volt, aztán egy sérülés miatt abba kellett hagyni huzamosabb időre a sportot, és növesztett egy kis pocakot, tényleg csak pár kiló, de meglátszott. Szerintem észrevette, hogy egyre többet foglalkozok a hasával és szerencsére mindent megbeszélünk, szóval mondtam neki mennyire meglep engem is, hogy jobban beindít, mint korábban. Eddig nagyon visszafogottan étkezett, de én már elkezdtem mondogatni neki, hogy miattam nem kell, mert valójában arról fantáziáltam, hogy milyen lenne kicsit nagyobb hassal. Soha nem kértem hogy többet egyen, nagyon maximum annyit tettem, hogy többször kérdeztem rá, hogy nem-e hozzak-e neki valamit. És igazából innen indult minnen: rájött, hogy nem kell koplalnia és elkezdte bepótolni az elmúlt évek lemondásait, és egyre több lett a szex is. 4-5 éve vagyunk együtt, és szerintem most többet szeretkezünk, mint eddig bármikor.
Én továbbra is vékony és sportos vagyok, és nagyon sok ítélkezést kapok/kapunk. Főleg azoktól, akik tudják, hogy nekem tetszik így, és nagyon nem akarunk változtatni ezen, max egészségügyi okokból kellene fogynia, és egyből arra következtetnek, hogy nem hagyom fogyni, amiről szó sincs. Meg hogy miért hagytam, hogy ennyit egyen, stb. Ezt a sztorit így összefüggéssekkel az elejétől még senkinek nem meséltem el, de ezek tudatában szerinted is úgy gondolod, hogy elítélendő vagyok? Okom lenne a bűntudatra, ha mindketten boldogok vagyunk így?
Egyébként tegnap állítottam mérlegre kíváncsiságból és kicsit sokkolt minket, hogy közel 120 kilós már. Nem tudom mennyi lehetett, sose mérte magát, de 2 éve még lapos, szinte kockás hasa volt. Ez rengeteg ennyi idő alatt, szóval kis diétára fogtam most.
Én 27N, ő 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!