Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora tragédia h elmondtam melyik sütit még megennem ezért ne vigye el a kollégáinak?
Nem
Normalis ember nem elvisz mindent, hanem hagy otthonra is, főleg ilyen elallosakat. Akkor is,ha nem mondja a masik.
Nekem ez rosszul esne tőle.
Mi vagy ki van a munkahelyen, hogy így kiborul? Valami kiszemelt?
Nem. Ő a bunkó paraszt.
Először meg szokták kérdezni hogy mit vihet?
Amúgy meg nem is divat bevinni munkahelyre szerintem. Szeretett volna középpontban lenni ezzel..
Én vissza-bunkóztam volna neki hogy te főzted b+? Nem. Azt vidd amit te csináltál. A semmit. Mérges kismalac
Ilyen cukiskodásokat a férjem is csinált. Én szakadtam meg a bevásárlással, tésztagyúrással, mosogatással, takarítással, ő meg elvitte, hogy jópofizhasson.
Szerencsére ma már csak ex.
Nem te vagy a szar, hanem ő. És még ezzel a hisztis pöcs viselkedésével játszmázni is akar, hogy te érezd rosszul magad.
Mikor hazamegy, biztos megmondanàm neki, hogy egy bunkó, és egyáltalán mit képzel, hogy a megkérdezésed nèlkül eldönti, hogy mindent bevisz?
Nem a kollégáknak készült, hanem otthonra.
Ha be akar vinni valamit, szólnia kellett volna, hogy félretehet-e pár darabot, vagy vehetett volna külön nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!