Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora tragédia h elmondtam melyik sütit még megennem ezért ne vigye el a kollégáinak?
Azt senki nem kérdezte, hogy milyen hangnemben mondtad neki hogy hagyjon otthon sütit?
Jó, nem azt mondom hogy jól tette, mert ez mindenképpen gyerekes volt tőle, és azt sem mondom hogy biztos úgy szóltál, csak egy észrevétel akart lenni. :)
Mi is be szoktuk vinni ami megmarad, nem is ertem hogy itt egyesek írják ez utálatos dolog meg gáz?!! A kukába dobni jobb? Lehet valaki szívesen megkóstolná mert az otthonit nondjuk már unja . Enis így vagyok, 4 féle van de másét is megkóstolnám. Egyik ilyen alkalommal kaptam gesztenyés süti receptet ami nagyon finom, magamtól ki se próbáltam volna.
Ettől függetlenül hülyeség volt megsértődnie, ha megennéd, hiszen elsősorban otthonra készült ha jut a kollégáknak jut, ha nem, nem.
Aki lepontozott fulladjon bele a sütijébe 😁😁
Ennyire alávaló dolog bevinni ahol esetleg elfogy mint kidobni a kukába ?
14# Ha elhiszed ha nem semmiféle előzménye nem volt! Pakolni akart reggel és normálisan mondtam h ezeket a diósakat még én is megennem!!
Erre kiakadt...barmily hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!