Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondtam a barátnőmre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondtam a barátnőmre, hogy töltött galamb alakja van. Ez miért ekkora tragédia?

Figyelt kérdés

Nem hízott meg, pont ugyanígy nézett ki, amikor megismertem. Nekem mindig a hozzá hasonló lányok jöttek be.

Annyi történt, hogy egy régen látott haverommal dumáltam voice chaten játék közben. Évek után először fogunk találkozni, két ünnep között lesz nálunk baráti összejövetel, viszont a vasútra a barátnőm megy ki majd elé(mert én a barátnőm tesójáért megyek majd kocsival, más településre), szóval egy random ötletnél vezérelve hívásban próbáltam egy kis "személyleírást" adni a barátnőmről, ha már így szóba került, hogy mégis hogy fogja megismerni, ha majd jön. Én nem tudtam, hogy a barátnőm hall, meg nem is gondoltam, hogy ez egy problémás kijelentés lehet, de valami olyasmit mondtam a "személyleírás" végén, hogy "Tudod, ilyen kis töltött galamb típus. Szerintem rohadt szexi"

A barátnőm meg így utólag rákérdeztem, hogy én amúgy tényleg azt gondolom, hogy ő olyan töltött galamb típus. Nagy naivan mondtam, hogy amúgy igen, ő meg kiakadt. Konkrétan elkezdett sírni, nem akar beszélni velem, szerinte ez egy megalázó jelző volt. Próbáltam elmagyarázni, hogy én ezt hogy értettem, meg amúgy hallotta is, hogy előtte mit mondtam, és tényleg semmi negatív nem hangzott el

Abszolút nem értem, hogy mi ez a reakció.

Eddig az elmúlt három év alatt egyáltalán nem mutatta önbizalom hiány jelét. Konkrétan a töltött galamb jelző a baja, nem jelentése, amit értettem rajta.

dec. 2. 23:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

"Hát kérdező, neked hogy esne ha a barátnőd telefonon valakinek azt ecsetelné milyen kicsi a pöcsöd?"

Amúgy kontextusfüggő ez is. Mihez képest kicsi? Nem mindegy, hogy kicsi és ez baj, vagy előző partnernek volt túl nagy és nem volt jó, és ahhoz képest kicsi és jó.

Mondjuk az bebszna, ha valakinek a farkamról beszélne, mint valami amiről fel fog ismerni az a másik személy.

"Mert bunkóság így jellemezni egy embert, akárhogy is néz ki. Írhattad volna, hogy molett."

De az, hogy molett nem ugyanazt jelenti. A molettet a többnyire nem csinos kövér nőkre mondják, amikor nem akarnak sértően fogalmazni.

"Ahelyett hogy itt magyarázkodsz, már magadtól is eszedbe juthatott volna bocsánatot kérni Tőle"

Bocsánatot, azt kértem, de nem lett jobb a helyzet.

dec. 3. 10:42
 32/51 A kérdező kommentje:

"Neked tetszene, ha teleszart búvárruhának titulálna?"

Nem, de a teleszart búvárruha kifejezést senki soha nem használja pozitív kontextusban.

dec. 3. 10:43
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Kik mondták rád?

Mert ha pasik, akkor csak simán tudták, hogy nincs esélyük nálad, és így vezették le a frusztrációt.

Ha a csajok, akkor meg irigykedtek, mert nekik ott volt az a kis zsírpárna, és nem tudták magukról leszedni. Természetesen egy anorexiás nőt már azért jobban lehet csesztetni, de nekem van egy olyan gondolatom, hogy ha az emberek választhatnának, akkor inkább extrém vékonyak lennének, mint extrém kövérek, hogy fel se tudjanak állni az ágyból.

Szerintem is az van, hogy a vékonyakat inkább irigységből csesztetik, a kövéreket meg lenézik.

dec. 3. 10:52
 34/51 anonim ***** válasza:
72%

30.

Dehogynem egyenlő. A legtöbb embernek elég, ha vékony, máris szépnek tartják. Akkor is, ha ezért semmit sem tett. Lásd sokak vonzódását a fiatal lányokhoz. Középiskolai emlékeim alapján az étrendjük, több mint katasztrofális volt (bukta reggelire, csokival töltött gabonapehelyhet rágcsáltak magában!!!, energiaital meg szörp-parádé, mozgás meg kb. annyi, amíg a suliba be, meg haza. Mégis mindenki odavan értük, csak mert vékonyak.

Idősebb korosztálynál is gyakori az a vékony (férfiaknál szikár) arc, aki a sok-sok cigizés miatt az, és hamarabb talál az ilyen magának párt, mint egy kövér ember. Annak ellenére, hogy a cigizés elvileg rossz.

dec. 3. 11:21
 35/51 anonim ***** válasza:
75%
Önmagában a töltött galamb nem feltétlenül bántó vagy sértő, viszont ha a barátnőd ennek a határán van és fogyni szeretne, érzékeny a súláyra, akkor őt bántja, ha ezt mondod neki.
dec. 3. 13:07
 36/51 anonim ***** válasza:
54%
Oké most vitatkozhatsz itt velünk, de nem változtat a tényen hogy a barátnődnek rosszul esett..
dec. 3. 13:27
 37/51 anonim válasza:
50%

Nokent mondom, hogy ez azért kicsit túl lett reagálva. Annyit kellett volna mondani, hogy "dragam oszinten ez kicsit rosszul esett", te bocsanatot kersz es end of story. De ezt eszrevettem a sajat lany tarsasagomon is, hogy barmit mondasz viragnyelven korul kell irni meg tojashejon kell jarni, nehogy valaki megbantodjon. A fiubaratainknak meg kerek perec oszinten meg lehet mondani, hogy "Joska, ne haragudj nem rosszindulatbol, de az utobbi par evben kicsit kikerekedtel, nem akarasz velem a kovetkezo futashoz eljonni?". Es nincs sertodes meg vilagvege mizeria.

Nem kell parasztnak lenni nem azt mondom, de az emberek egy resze nem tudja a helyen kezelni ezeket a dolgokat es mindenbol is dramat kell csinalni.

Kerjel bocsanatot aztan ne menjen el a sztorira tobb energiatok, mint amit ez erdemel.

dec. 3. 15:39
 38/51 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszene, ha így jellemeznéd a külsőmet, hiába tudom, hogy rajtam is "van mit fogni" (bár kövér messze nem vagyok, csak a régi, "vékony" énemhez képest kicsit teltebb).

Ez egy nőnek olyan, mintha azt mondtad volna, hogy dagadt, csak beburkoltad ilyen kis kedvesnek tűnő kifejezésbe.

Ezer más módon leírhattad volna a külsejét (hajszín, hossz, szemszín, magasság stb.). Amúgy meg a legoptimálisabb, ha tudják egymás telefonszámát és a barátod felhívja, mikor megérkezett, aztán a párod elmondja, hogy pontosan hol várja. Szerintem ez nem túl bonyolult.

dec. 3. 16:51
 39/51 A kérdező kommentje:

"Ezer más módon leírhattad volna a külsejét (hajszín, hossz, szemszín, magasság stb.)."

Leírtam más módon is...

dec. 3. 17:37
 40/51 anonim ***** válasza:
Nem lett volna egyszerűbb, ha küldesz egy fotót?
dec. 4. 21:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!