Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam a barátnőmre, hogy töltött galamb alakja van. Ez miért ekkora tragédia?
Nem hízott meg, pont ugyanígy nézett ki, amikor megismertem. Nekem mindig a hozzá hasonló lányok jöttek be.
Annyi történt, hogy egy régen látott haverommal dumáltam voice chaten játék közben. Évek után először fogunk találkozni, két ünnep között lesz nálunk baráti összejövetel, viszont a vasútra a barátnőm megy ki majd elé(mert én a barátnőm tesójáért megyek majd kocsival, más településre), szóval egy random ötletnél vezérelve hívásban próbáltam egy kis "személyleírást" adni a barátnőmről, ha már így szóba került, hogy mégis hogy fogja megismerni, ha majd jön. Én nem tudtam, hogy a barátnőm hall, meg nem is gondoltam, hogy ez egy problémás kijelentés lehet, de valami olyasmit mondtam a "személyleírás" végén, hogy "Tudod, ilyen kis töltött galamb típus. Szerintem rohadt szexi"
A barátnőm meg így utólag rákérdeztem, hogy én amúgy tényleg azt gondolom, hogy ő olyan töltött galamb típus. Nagy naivan mondtam, hogy amúgy igen, ő meg kiakadt. Konkrétan elkezdett sírni, nem akar beszélni velem, szerinte ez egy megalázó jelző volt. Próbáltam elmagyarázni, hogy én ezt hogy értettem, meg amúgy hallotta is, hogy előtte mit mondtam, és tényleg semmi negatív nem hangzott el
Abszolút nem értem, hogy mi ez a reakció.
Eddig az elmúlt három év alatt egyáltalán nem mutatta önbizalom hiány jelét. Konkrétan a töltött galamb jelző a baja, nem jelentése, amit értettem rajta.
ilyenek előfordulnak. egyszerűen az emberek különböző közegből jönnek és különböző a hátterük, benne van a pakliban, hogy ami kifejezés az egyiknek pozitív vagy semleges, az a másiknak bántó vagy megalázó. ami neked egyáltalában nem állt szándékodban.
ennél konkrétabb választ nem lehet adni. tényleg valakinek teljesen oké és pozitív ez a kifejezés, valakinek pedig nem. ha majd megnyugodott, esetleg beszélgethettek róla, higgadtan és építő jelleggel, ítélkezés és veszekedés nélkül. és persze ha nem is sikerül átérezned a szempontjait, remélhetőleg nem okoz túl nagy erőfeszítést tiszteletben tartani és a jövőben inkább kerülni ezt a kifejezést.
"A töltött galamb forma mindig is negatív jelző volt."
ez nem igaz. sokak pont akkor használják, amikor a kérdező, amikor valaki tetszetősen, formásan duci.
Ez kb olyan mintha ő írna úgy körül téged a barátnőjének, hogy "o hát az én fiúm az olyan kis aprócska. olyan icuri-picuri"
Lehet kedveskedően mondani, de nem mindig landol úgy, plane hogy a férfiaknak az alacsonyság/soványság, a nőknek meg a túlsúly kényes téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!