Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem vissza egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza egy jó kapcsolatomat ami egy félre értés miatt rövid időn belül tragédiába torkollott?( Elhagyott mielőtt komolyabb lett volna)

Figyelt kérdés
Volt egy jó friss kapcsolatom és állítólag olyan embernek pletykáltam dolgokat akire nem tartozik. Pedig ez nem is igaz. valaki áll profilról irogatott nekem facen, azt hittem másról van szó. Pasi nem bízik már bennem. Nagyon jó volt vele az a rövid idő. Hogy szerezzem vissza őt meg a bizalmát?

máj. 28. 08:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Mindig úgy lesz vége egy kapcsolatomnak hogy egy másik fél hülyeséget mond rólam a pasimnak. Nem értem miért hiszik mindig el.
máj. 28. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azon nem gondolkoztal meg el, hogy miert kapsz ilyen reakciokat? Pedig el kene.
máj. 28. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, van pasid de te mindenféle bizonytalan eredetű emberkével dumálgatsz neten. Mit vársz?
máj. 28. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne teregesd ki a magánéleted. Akiben meg bízol, azt bizonyára ismered annyira, hogy megismerd az írás stílusát. Vagyis rájössz ha mégse ő. De inkább telefonálj, vagy tényleg ne beszélj.

A másik meg hogy ki volt ez az ember? A barátod egyik barátja?! Mert akkor lehet ő ugrasztotta rád, ami elég gáz. Esetleg ő maga?

(Átmentem már pár dolgon, nemsok minden tud meglepni)

máj. 28. 09:30
 5/5 A kérdező kommentje:
A barátom tesója az az ember.
máj. 28. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!