Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kapcsolatokat hosszan "fenntartani". Van aki ugyanígy van ezzel?
Elég hamar kiszeretek az emberekből (nem is vagyok benne biztos, hogy itt szerelemről van szó), 8-9 hónapnál tovább eddig senki mellett nem tudtam megmaradni. Legtöbbször azon veszem észre magam, hogy már olyan szinten idegesít a másik, hogy nem tudom tovább folytatni vele a kapcsolatot, de van amikor meg már egyszerűen nem érdekel, és más fele kezdek vonzódni (persze megcsalásról szó nincs).
Félek, hogy velem van a baj, de az is lehet, hogy mindig rossz emberekkel jövök össze? Van/volt már valaki hasonló helyzetben?
Ugyanígy vagyok ezzel én is, de én rájöttem, hogy nem a számomra megfelelő emberekkel keveredtem eddig össze. legutóbb már felcsillant a remény, találkoztam egy olyan nővel végre akibe igazán bele tudtam volna szeretni, de sajnos egyéb életvitelbeli tényezők miatt nem lett semmi komoly a dologból.
27F
ha teljes szívvel benne vagy, amíg benne vagy, nem tehetsz semmit, jó, hogy őszintén véget vetsz neki.
ha csak belemész, mert épp ez jön, akkor legközelebb egyszerűen ne menj bele, vagy szállj ki előbb, minthogy kapcsolatnak neveznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!