Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal nagyon szeretjük egymást, ő mégse bízik bennem. Soha nem csaltam meg, mégsincs bizalom. "rövid" pórázon akar fogni, mert szerinte így védi meg a kapcsolatot attól, h megbántsam őt és szakítania kelljen velem. Szakítani nem akarok mi legyen?
ő már többször csalódott régen, megcsalta akiben bízott. tudja hogy én más vagyok, tényleg szeretem, nem bántanám meg, nem verném át és mégis ellenőrizget hívogat.. kikészít félek,h lassan kiábrándulok, pedig szinte rajongásig vagyok. mi legyen?
26/F
Tapasztalatom volt, hogy az ilyen kapcsolatok nem tartanak sokáig. Már-már olyan szinten tartott rövid pórázon az exem, hogy ha délután épp aludtam, és nem vettem fel a telefont jöttem a "kedves" sms-ek, hogy én kivel lehetek éppen, meg ilyenek...
Ülj le vele, mondd el neki, amit érzel, mert ez sajnos szép lassan fel fogja őrölni a kapcsolatotokat.
Akkor:
1) Beszéld meg vele 2 naponta, lehet utána abbahagyja.
2) Szakíts
3) Ha mákod van tudja a gyakoriknak a jelszavát és látja ezt a kérdést, (na de most ez nem tudom, hogy jó-e, vagy sem) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!