Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha úgy állok hozzá, hogy honnan tudjam hogy akarok-e komoly kapcsolatot egy nővel, ha még le sem feküdtem vele?
25 vagyok, csak minimum 20 éves lányokkal foglalkozom.
Szinte mindenki azt mondja hogy a szex benne van a 3 legfontosabb dolog között egy kapcsolatban, de a fenti kijelentéssel már bajuk van. Honnan tudhatnám hogy jó lesz-e a szex, ha még nem szexeltem a lánnyal?
mert a személyiségével élném együtt. amit he nem ismersz meg a szex is rossz (főleg neki, ha érzékenyebb)
tahó vagy
Okééé :D
Bevallom kulturáltabb válaszokra számítok, mint ez volt.
Miért ne ismerném meg a személyiségét? Általában a szex a 3. randin szokott velem megtörténni. Ez azt jelenti, hogy akkorra már átbeszélgettünk több mint 12 óra hosszát, de jellemzően még több időt, amit csak egymással töltöttünk, egymás megismerésével.
3 randi, 12 h beszélgetés személyiség ismeretet eredményez?
okosodjál még :D
30+F
Igen, megismerem az alapvető személyiségjegyeit. Te nem tudod megmondani 12 óra (vagy inkább 2 óra) beszélgetés után valakiről, hogy úgy nagyjából, alapjaiban milyen ember?
Meg tudom mondani, hogy gondoskodó-e vagy sem. Hogy úgy általában kedves-e vagy sem. És azt, hogy együtt tudnék-e vele élni egy komoly kapcsolatban.
nem házasságról van szó :D és senki nem vesz semmit.
majd 30 felett rájössz baromira nem ismersz meg így senkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!