Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha úgy állok hozzá, hogy honnan tudjam hogy akarok-e komoly kapcsolatot egy nővel, ha még le sem feküdtem vele?
Figyelt kérdés
25 vagyok, csak minimum 20 éves lányokkal foglalkozom.
Szinte mindenki azt mondja hogy a szex benne van a 3 legfontosabb dolog között egy kapcsolatban, de a fenti kijelentéssel már bajuk van. Honnan tudhatnám hogy jó lesz-e a szex, ha még nem szexeltem a lánnyal?
2014. márc. 1. 15:19
11/14 A kérdező kommentje:
Ti értitek a kérdést?
Alapvetően a komoly kapcsolatokban hiszek. Sok nővel ismerkedem, hogy minél nagyobb eséllyel találjam meg a legjobbat. Minél előrébb vagyunk (én is, te is) egy nővel az ismerkedésben, annál jobban tudjuk hogy akarunk-e tőle valami komolyat is.
De én azelőtt soha nem döntöm el 100%-ra, hogy akarok-e vele komoly kapcsolatot, mielőtt lefeküdnék vele. Mindig csak a szex után válik biztossá, hogy igen vagy nem, de nem csak a szex hatására.
2014. márc. 1. 15:52
12/14 anonim válasza:
értjük. de egy komoly kapcsolathoz nem 50 randi vezet 50 nővel.
13/14 anonim válasza:
én megértem a kérdezőt, pl volt olyan, hogy megismertem egy srácot, nagyon jófej volt, jól kijöttünk, de a szex borzalmas volt... próbálkoztunk párszor, nem lett jobb, vége lett...
14/14 anonim válasza:
ez azért nem így megy. ha tényleg olyan nagyon kéne ismerni a másik személyiségét a szexhez, akkor nem lennének fantasztikus, felejthetetlen szexkalandok tulképpen ismeretlenekkel, akiket csak ott egy esti buliban szedsz fel és soha többet nem látsz ... sőt mi több, sokan esküsznek arra, hogy ismeretlennel a legállatibb a szex, ott mered a legjobban adni magad és ő is magát. és sok igazság van ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!