Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz döntenem, pedig...

Nagyon nehéz döntenem, pedig muszáj. Nem akarok így élni tovább. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Párommal másfél éve vagyunk együtt. Jól indult, de hamar elromlott. Nekem is sok hibám van, de neki mindig más volt a fontosabb, pl: hiába volt megbeszélve, hogy x órakor találkozunk, ha valamelyik rokona beesett, hogy jajj hát kell segítség, ő rögtön ajánlkozott, vagy ha megkérték ment. Nekem nem szólt, én hívtam fel, hogy hol van, azt a választ kaptam, hogy majd jön vagy nem, majd észreveszem. Sokszor volt ilyen.

Hazudott, nem egyszer, megtaláltam társkeresőn (lovehunter, hosszú történet) azt mondta, hogy nem ő regisztrált, aztán egy hónap után bevallotta, hogy mégis. Brutálisan megingott a bizalmam, hatalmasat csalódtam benne. Mindezek ellenére vele maradtam, mert nagyon szeret(t)em. Kezdtem újra bízni benne, de gyanúsan hamar eltűnt a pénze a kártyájáról (telefon). Megkérdeztem, hogy megnézhetek-e valamit a telefonjába, mondta, hogy persze. Találtam egy smst, amit egy teletexes csajnak írt, hogy szívesen együtt lenne egy idősebb nővel. Rákérdeztem, először elkezdett támadni, hogy minek túrok a telefonjába, közöltem, hogy TE engedted meg. Utána tagadta, hogy ő volt, de sürgősen leállítottam, hogy ne nézzen már madárnak, nem vagyok 12 éves kislány. Aztán bevallotta, hogy igen ő volt, mert unatkozott és kiváncsi volt, hogy válaszol-e. Na, ezek után megbeszéltük, hogy vasárnap elmegyünk megnézzük a karácsonyi vásárt. Délelőtt elment haza, azzal, hogy siet. 3 óra óta felöltözve vártam, erre 6kor küld smst, hogy nincs kedve lejönni, meg amúgy se megy sehova. Felhívtam, hogy hát ez azért nem így működik, felmegyek, jöjjön ki és beszéljük meg. Ő az utcára se jön ki, mert nem akar. Ok. Később még valamiért felhívtam, erre a haverjával kint mászkáltak.

Vége van, nincs értelme így folytatni, hiszen én nem vagyok neki fontos. De hogy mondjam meg? Szeretem, mint embert, és nem szeretném, hogy utáljon (nagyon bántana, ha így lenne), de nem tudom folytatni ezt a kapcsolatot, mert kikészülök idegileg. Állandóan azon spekulálok, hogy kivel van, megcsal-e, mikor csal meg, stb.

Kérlek segítsetek.

Köszönöm.

22L

2011. dec. 20. 13:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Téged semmibe vesz, te pedig nem akarod megbántani? Hát ezért viselkedik így veled, mert hagyod. Tudja, hogy veled bármit megtehet. TEdd lapátra, és akkor vagy megjön az esze, ha meg nem, hát csak jól jártál. Keress olyat, aki megbecsül.
2011. dec. 20. 13:55
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlbonyolítani. Megmondod, hogy Neked ez így nem jó, ahogy van, mint embert kedveled, de ez kevés ahhoz, hogy együtt legyetek, úgyhogy fejezzétek be. Ennyi. Nem látom, hogy túl sokat törődött volna Veled, Te se vidd túlzásba a lelkének az ápolását. Hidd el, hamar meg fog vigasztalódni (valaki másnál).
2011. dec. 20. 13:55
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mondjad el? Hát így, ahogy ide leírtad.
2011. dec. 20. 13:56
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy hogy mondd meg? A részéről ennek már rég vége van! Ne keresd és kész! Lehet, hogy fel sem fog neki tűnni, ha így viselkedik.
2011. dec. 20. 13:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

márpedig el kell hagynod, hiába rossz. nekem is volt ilyen kapcsolatom, minden szar fontosabb volt mint én. sokáig tartott mire kidobtam, valamiért (nem értem magam) megvártam mire teljesen közömbös lett számomra. sok időt pazaroltam rá. a vicc az, hogy utána nagyon sokáig keresett, csak engem nem érdekelt. nagyon jó döntés volt hogy elhagytam, nem is értem miért nem tettem hamarabb. azóta már boldog vagyok a számomra tökéletes férfivel :)

te se pazarold az életed

2011. dec. 20. 13:57
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
22 evesen elöttede a vilag.Ha mar most igy cselekszik,ne vard hogy valtozni fog,nem fog ezer szazalek.Hasonloan jart a baratnöm,mar kisgyerek is van,neked könnyebb,meg nem vagy ferjnel,gyerek se nincs.Ö felöle semmi szerelmet-szeretet,megbecsülest nem latok,mielöbb szakits.
2011. dec. 20. 14:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
most azonnal szakíts vele, ne pazarold az életed !
2011. dec. 20. 14:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy percet se varjal a szakitassal. Nem érdemel meg téged, hagyd a fenébe! En a helyedben még csak azzal sem tisztelném meg, hogy bejelentem elég volt! Ne keresd, hagyd élni az életét!Nagyon ùgy jön le az irasodból, mintha te mennél utana és ezt ki is hasznalja!
2011. dec. 20. 14:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok az ilyenek a híve de az ilyen pasi nyugodtan megérdemli hogy egy lekezelő hangnemű sms-ben szakíts vele (vagy facebook üzenet, mert az ingyen van) ha gíy viselkedik valószínleg nem is érdekli a kapcsolat, így aztán nem is fog megharagudni rád..
2011. dec. 20. 14:18
 10/19 bánomisén ***** válasza:
100%
A helyedben nem foglalkoznék még ezek után a lelkivilágával. Közölném vele egyszerűen, hogy vége és kész. Kb. ennyit érdemel.
2011. dec. 20. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!