Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan feleségek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan feleségek, barátnők, akik rá tudták venni a párjukat, hogy közösen diétázzanak és fogyjanak le? Vagy ők maguk találják ki a párjuk étrendjét?

Figyelt kérdés

Mi a siker titka? Nálunk csak feszkó van belőle folyton.

Erőltetni se akarom, de valamennyire mégis kéne. És tudom, sokan azt mondják az én hibám, de egyszerűen nem megy a fogyás egyedül. Meg aztán a páromnak se tenne rosszat. Nyilván az ő élete, de örülnék, ha egészségesebb lenne hosszútávon.

Próbáltam már sokfajta diétát, kalóriát számolni, mediterrán étrend, de a párom nem igazán vevő ezekre. És ha egy kicsit szigorúbb vagyok (pl. az édességeket elajándékozom, hogy ne kelljen folyton azokat nézni), vagy mondjuk sültkrumpli helyett grill zöldséget csinálok köretnek, akkor bepipul, azt mondja, kontrollálni akarom őt. Amikor kipróbálok valami új zöldséges kaját, mert vannak nagyon finomak, hátha ízlik neki, arra is csak beszól. Ha tehetné, pizzát, rántotthúst vagy pörköltet enne az év 365 napján.

Van valami "titok", amit kihagyok? Mert azt tudom, hogy más párok sikeresek azért ebben néha.

ma 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a titok, hogy ő is akarta. Általában én főzök, szóval én is tervezem meg az étkezéseket. Általában nálunk a vacsora a közös, meleg étkezés. Ő is érzékelte, hogy elhagyta magát, és én is. Együtt kezdtünk el mozogni, és normálisabb kajákat enni. Persze, eszünk mi is édességet, rendelünk pizzát stb, csak ritkábban. Nem számolok semmit nagyon szigorúan, néhány apró változtatás sokat segít. Pl: nem sütök tömény olajban, vizet iszunk, sokkal több zöldséget/gyümölcsöt eszünk stb. Ezek nem nagy dolgok, de kezdetnek jó. A fogyás nem keto meg mediterrán meg miegymás kérdése. Az egyetlen út a kalória deficit, és a több mozgás, kitartással. Amikor elkezd látszódi az eredmény, az nagy motiváció. Mert hosszú távon a cél az egészség. Ketten már leadtunk több, mint 30kilót. Sokkal jobb így. Ez fejben dől el. Ne haragudj, de amig a párod dacos óvodás módjára viselkedik, addig te nem tudsz mit tenni. Ha kontrollálásnak veszi, hogy zöldségeket főzöl, akkor ott valami nagyon egészségtelen kapcsolata lesz az étellel.
ma 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hátha nem megy egyedül a fogyás és ő mégcsak fogyni se akar akkor nem tudom miből hiszed, hogy a ráerőszakolás majd segíteni fog.
ma 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Én se értem, hogy mégis mire alapozod ezt a fogyókúrát amikor nincs köztetek megegyezés. Hogyha ő elfogadja magát úgy ahogyan kinéz, nem érdekli az egészsége akkor elkészíthetsz te bármilyen finom ételt akkor sem fog fogyózni. Egyébként egyáltalán nem tetszik, hogy te meghatározod, hogy mit ehet és mennyit ehet. Ez a szabályozás nagyon gázos.
ma 18:33
 4/7 Ghgj ***** válasza:
Majd ha ő fogyni akar, fogyni fog. Addig meg az arcodon is pöröghetsz, felesleges feszkó.
ma 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

A fogyáshoz az első ő lépés az elhatározás. Tapasztalatból mondom, nem öröksoványként osztom az észt.

Ez a "nem megy egyedül/nincs jó módszer/majd hétfőn/karácsony után" ez mind sikertelenségre van ítélve kezdés előtt.

A titok az, hogy olyan párt kell keresni, akit szintén érdekel, hogy néz ki.

ma 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Sehogy. Annyit kérek tőle,hogy ha lehet,ne nasizzon előttem állandóan és tartsa tiszteletben,hogy én diétát tartok. Ha el akarunk menni valahová vacsorázni,kérem előre,hogy szóljon,hogy úgy alakitsam a napomat kaja ugyileg. Kicsit katonatisztes,de másképp nem menne,mert nem túl támogató. ,,jól nézel ki így is"

Nem vagyok kövér,de van rajtam plusz,amit le szeretnék adni. De szeretek enni,így nehéz megállni és nemet mondani,ha nem egyedül vagyok.

ma 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom hogyha valaki képtelen lefogyni az ne mást akarjon rábeszélni, hogy fogyjon mert akkor ő is lefogy.
ma 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!