Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan feleségek, barátnők, akik rá tudták venni a párjukat, hogy közösen diétázzanak és fogyjanak le? Vagy ők maguk találják ki a párjuk étrendjét?
Mi a siker titka? Nálunk csak feszkó van belőle folyton.
Erőltetni se akarom, de valamennyire mégis kéne. És tudom, sokan azt mondják az én hibám, de egyszerűen nem megy a fogyás egyedül. Meg aztán a páromnak se tenne rosszat. Nyilván az ő élete, de örülnék, ha egészségesebb lenne hosszútávon.
Próbáltam már sokfajta diétát, kalóriát számolni, mediterrán étrend, de a párom nem igazán vevő ezekre. És ha egy kicsit szigorúbb vagyok (pl. az édességeket elajándékozom, hogy ne kelljen folyton azokat nézni), vagy mondjuk sültkrumpli helyett grill zöldséget csinálok köretnek, akkor bepipul, azt mondja, kontrollálni akarom őt. Amikor kipróbálok valami új zöldséges kaját, mert vannak nagyon finomak, hátha ízlik neki, arra is csak beszól. Ha tehetné, pizzát, rántotthúst vagy pörköltet enne az év 365 napján.
Van valami "titok", amit kihagyok? Mert azt tudom, hogy más párok sikeresek azért ebben néha.
A fogyáshoz az első ő lépés az elhatározás. Tapasztalatból mondom, nem öröksoványként osztom az észt.
Ez a "nem megy egyedül/nincs jó módszer/majd hétfőn/karácsony után" ez mind sikertelenségre van ítélve kezdés előtt.
A titok az, hogy olyan párt kell keresni, akit szintén érdekel, hogy néz ki.
Sehogy. Annyit kérek tőle,hogy ha lehet,ne nasizzon előttem állandóan és tartsa tiszteletben,hogy én diétát tartok. Ha el akarunk menni valahová vacsorázni,kérem előre,hogy szóljon,hogy úgy alakitsam a napomat kaja ugyileg. Kicsit katonatisztes,de másképp nem menne,mert nem túl támogató. ,,jól nézel ki így is"
Nem vagyok kövér,de van rajtam plusz,amit le szeretnék adni. De szeretek enni,így nehéz megállni és nemet mondani,ha nem egyedül vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!