Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 1 no alkalmatlan a parkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 no alkalmatlan a parkapcsolatra a ferfiak megerzik rajta?

Figyelt kérdés
Szerintem en az vagyok, nem akarok gyereket, nem szeretek fozni jincs hobbim egyedul elek 10 eve, nyilvan nem tudjak rolam mindannyian ezeket, de megerezehetik rajtam h alkalmatlan vagyok? Lehetseges ezett nem kozelednek? Szemely szerint en nem szoktam pasizni

#kapcsolat #Alkalmatlansag
nov. 24. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Érdekes ez, volt történet, aki úgy élet le az életét, hogy nem érdekelte semmi, nem volt soha párja, kb motiválatlan volt egész életében....

Aztán valamikor 60 valahány éves korában, amikor lett egy komolyabb egészségügyi problémája, kiderült egy súlyos endokrinológiai betegsége.

Annyi lett volna a megoldás, hogy egész életében szed napi 1 szem adott gyógyszert....

Ez még a 70-es években volt, akkor kezdett ez kifejlődni.

nov. 24. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem, mert akkor velem senki nem állt volna szóba.
nov. 25. 07:52
 13/13 anonim ***** válasza:

11: Lehet tudni, mi volt ez a súlyos endokrinológia betegség (milyen gyógyszert kellett volna rá szednie)?

Magamra ismertem a leírásban, van is egy diagnosztizált endokrinológiai problémám, de nem súlyos, és az arra szedett gyógyszer sem javít nálam ezeken (más tüneteken igen). Nem lepne meg, ha más problémám is lenne, csak még diagnosztizálatlanul...

nov. 25. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!