Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy, hogy alkalmatlan egy komoly párkapcsolatra?
Én már régóta érzem, hogy nekem ez nem való.
Ha 3 napot egyhuzamban együtt vagyok valakivel, kezdek befordulni, hogy “hol a személyes terem?!”
(Türelmetlen vagyok, hisztis, makacs, és ezeken igyekszem változtatni, de nagyon nehezen megy... de nem adom fel.)
Nem èrzem, hogy tudnék hosszútávra tervezni (pl összeköltözés, esküvő).
Szerintem nem tudok kötődni, vagy fogalmam sincs....
"Ha 3 napot egyhuzamban együtt vagyok valakivel, kezdek befordulni, hogy “hol a személyes terem?!”"
Jó hír, hogy egy komoly párkapcsolatban nem kell 3 napot együtt tölteni valakivel.
#1 ez jogos...
#2 ezt nem értem. Többnyire az emberek összeköltöznek, ha már annyira komoly, szóval valóban, nem 3 napot vannak együtt... hanem 7/7-et. Vagy hogy èrtetted?
#3 ha-ha-ha, nagyon vicces vagy. Ja, várj...
"Többnyire az emberek összeköltöznek, ha már annyira komoly, szóval valóban, nem 3 napot vannak együtt... hanem 7/7-et. Vagy hogy èrtetted?"
Én világéletemben komoly kapcsolatot akartam, de sose merült fel bennem hogy össze kéne költöznöm vagy házasodnom.
Nem gondolom, hogy ezek összetartozó dolgok.
Hmm értem. Hàzasság, gyerek nekem sem szerepel. A gyerek 10000%, hogy nem.
Értem, mit mondasz, miért mondod. Viszont furcsa, hogy komoly kapcsolatot akarsz, de összeköltözni nem. Ez olyan, mint nálam, mintha te is fèlnél a “végleges” (mert hát ez azért elèggé nagy elköteleződés, és komoly mérlegelést igényel) elköteleződéstől.
De persze, nem lehetetlen. Szurkolok, hogy összejöjjön.
6: Nem, nálam minden vonzalom együtt jár azzal az érzéssel, hogy nem szeretnék mást, csak életem végéig őt.
De egyedül lakom és rosszul vagyok, ha belegondolok, hogy valaki a fürdőszobámat használja rajtam kívül.
Így már gyúrok a duplakomfortos lakásra úgy is, hogy ha csak ittaludni jönne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!