Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 1 no alkalmatlan a parkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 no alkalmatlan a parkapcsolatra a ferfiak megerzik rajta?

Figyelt kérdés
Szerintem en az vagyok, nem akarok gyereket, nem szeretek fozni jincs hobbim egyedul elek 10 eve, nyilvan nem tudjak rolam mindannyian ezeket, de megerezehetik rajtam h alkalmatlan vagyok? Lehetseges ezett nem kozelednek? Szemely szerint en nem szoktam pasizni

#kapcsolat #Alkalmatlansag
nov. 24. 15:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ilyen nincs.
nov. 24. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Némelyik esetleg.
nov. 24. 15:55
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Ez a pasik álma.
nov. 24. 16:11
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Azt nem hiszem,hogy megérzik de ha megismernek és tudatosul bennük ez akkor a normálisabbja biztosan lelép,nyilván csak az marad majd melletted aki ugyanolyan élettelen mint te.
nov. 24. 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos nem érzik
nov. 24. 16:27
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy. Valószínűleg csak nem nézel ki jól vagy nem eléggé a mai mérce szerint. Ezért nem környékeznek meg.

Nálad sokkal alkalmatlanabbak is kapcsolatban vannak. Olyanok, akik még az életre is alig alkalmasak, annyira gyámoltalan rakás szerencsétlenségek.

nov. 24. 16:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Elettelen vagyok van benne igazsag, de van sajat lakasom, tudok fozni csak nem szeretek, nyilvan ha lenne valakim foznek még igy is h nem szeretek. Elegge zarkozott is vagyok, nincsennek barataim nem jarok sehova, nyilvan aki ezeket tudja rolam menekuk gondolom en, de aki nem ismer nem tudja ezeket rolam, ott lejohet a kisugarzasombol h milyen ember is lehetek?
nov. 24. 16:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát a nincsenek hobbijaid, szerintem az még sima barátságban is problémás lehet. Szóval első körben ezeken kéne javítanod, és főleg magad miatt is. Hidd csak el, teljesebb lenne az életed hobbikkal. Vagy te mit szeretsz csinálni a munkán kívül, mi tölt fel egyáltalán?
nov. 24. 16:52
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Igen.

Én ismerek egy ilyen csajt.

10 pontos szépség.

De a lakásunkban ki van kapcsolva az áram.

Az anyja egy tántorgó alkesz, plusz a csaj ha feloldódik, minden mondta végén azt mondja hogy ge ci.

Szóval hiába vonz be mindenkit mert tényleg szép.... Ezek a körülmények és a csaj stílusa kB lekoptat mindenkit.

nov. 24. 17:26
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
Nincs veled baj. Tökéletes leszel egy jól kinéző, nős pasi szeretőjének.
nov. 24. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!