Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen személyiségjegyei vannak, illetve miről ismerhető fel, ha egy nő alkalmatlan párkapcsolatra?
A legszembetűnőbb a kommunikációs képességek hiánya és az önbizalomhiány, beteges ráakaszkodás.
Nem tudja megfelelően kifejezni a problémáit, nem tud nyugodtan megbeszélni semmit, bármilyen konfliktus hatására ordibáló hárpia lesz. Vagy éppen bármilyen gond van azonnal duzzogva elvonul. Nem tud érvekkel-ellenérvekkel kulturáltan vitázni, meg sem hallgat.
Folyamatosan nyomatja az ilyen, "az a csaj szebb, tuti neked is tetszik", vagy éppen "nem hiszem el, hogy megbámultad azt a csajt", vagy "úgy is elhagysz egy jobbért" típusú dolgokat. Vagy éppen minden csajt megpróbál lehúzni, hogy áhh tuti csak a smink miatt szép vagy biztos ribizli. Már az elején is betegesen féltékeny és uralkodó, hisztizik ha valami nem úgy történik ahogy ő akarja.
Ezen felül intő jel, ha irreális elképzelései és elvárásai vannak. Tehát mondjuk bukdácsol a suliban, nem nagyon ért semmihez de fél milliós keresetet akar kezdőként egyből vezető pozícióban. Vagy ha a kapcsolatokról vannak irreális elvárásai. Mit tudom én ilyenek, hogy hát egy kapcsolatba nem fér bele a barátokkal eljárkálás, vagy munka mellett is minden szabadidőtöket együtt kell tölteni stb.
Ha emberrel (férfi/nő) kapcsolatban kiejti a száján a csalódás bármely alakját bármilyen kontextusban, akkor futás van.
32/f
Amúgy még is miért kellett lepontozni?
Ezen az oldalon tényleg mindenki ennyire rosszindulatú?
3.válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!