Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biztos, hogy mindenki alkalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos, hogy mindenki alkalmas arra, hogy párkapcsolatban éljen? Ugye nem?

Figyelt kérdés
Egyre inkább erősödik bennem, hogy alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra. Sok oka van, de legfőképpen az, hogy semmilyen munkában nem tudtam kiteljesedni. Nem vagyok határozott, domináns, jó kiállású, introvertált vagyok, félénk, alacsony önértékelésű és még sorolhatnám. Gyereket sosem terveztem, a jövőben sem hiszem, hogy szeretnék. Egy dolog van csak, ami hiányzik: a nemiség megélése. De ezt is tudom kezelni. Lényeg a lényeg szerintem én ezen a ponton feladtam.

#alkalmatlanság párkapcsolatra
2021. nov. 17. 16:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%

Nem mindenki alkalmas rá, mégis megteszik, ezzel tönkretéve a társukat, a gyerekeiket.

Ha valaki nem alkalmas rá és belátja, és nem keseríti meg mások életét, az tiszteletreméltó.

2021. nov. 17. 17:01
 2/26 A kérdező kommentje:
Ott a pont nálad.
2021. nov. 17. 17:03
 3/26 anonim ***** válasza:
37%
Ha egyszer megtalalod a megfelelő párt, akkor mindent másképp látsz majd.
2021. nov. 17. 17:14
 4/26 anonim ***** válasza:
35%

En kiismertem ugy jopár exem hogy tudtam mi lesz már elore a kovi kapcsolataban is.

Azota tudom hogy jo nafy marhaság az ha vki veled ilyen olyan amolyan mert nem szeret, mással biztos nem lesz olyan ha szereti.

Hát ez nincs igy

Aki gyoker kocsog vagy mentalis serult az a kovetkezo es kovetkezo kapcsolatában is ugyanaz.

Egy ido mulva minden párom exét az exek tetteit reakcioit megértettem!

2021. nov. 17. 17:45
 5/26 anonim ***** válasza:
35%
Es minden kapcsolatukban szívnak veluk a kövi párjaik ahogy en szivtam.
2021. nov. 17. 17:46
 6/26 A kérdező kommentje:
A hármasnak mondanám, hogy ez nem így van. Én tetszeni ugyan tetszhetek valakinek, de ha megismeri a belső tulajdonságaimat, akkor onnantól kezdve már nem. A gyereknevelésre biztos, hogy nem lennék való.
2021. nov. 17. 17:50
 7/26 anonim ***** válasza:
51%
Ha apád ezt mondaná hogy esne amugy?
2021. nov. 17. 17:55
 8/26 anonim ***** válasza:
70%
Elképzelhető, de ezen egy pszichoterápia jobban tudna segíteni, mint a teljes társas/szociális izoláció, ami csak tüneti kezelés.
2021. nov. 17. 18:01
 9/26 A kérdező kommentje:
Ha azt mondaná, nem való a gyereknevelésre? Szerintem mindenki ismerje be a saját képességeit. Egyik ismerőseim például egy bibliaidézettel érvelt, hogy miért nem alkalmas ő a gyereknevelésre. Pedig ő nő.
2021. nov. 17. 18:02
 10/26 anonim ***** válasza:
47%
Idézettel érvelni, ezen jót nevettem amúgy. xDD
2021. nov. 17. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!