Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekkel a nem férfiasnak tartott tulajdonságokkal is férfiasnak tartanál valakit és alkalmasnak párkapcsolatra?
Képes vagyok sírni ha van okom rá(például ha meghalt valakim, vagy "csak" nagyon beteg), szeretem a műkorcsolya versenyeket, a verseket írni, tanulok zongorán, könnyedén beszélek a legmélyebb érzelmeimről is. Többre tartom a különleges témákat, mint a szex-kaja-minden rossz nekem átlag témákat.
Már a húszas éveimben járok mellesleg.
Ezeken kívül is gondolom van sok egyéb tulajdonságod, ezek önmagukban nem kizáró okok részemről. Mondjuk, a versírás, érzelmekről beszélés dolog az veszélyes, mert (nőknél is, mielőtt félreértesz) könnyen nyálassá válhat, és az már semmilyen formában sem vonzó. De amíg értelmes keretek között marad, addig persze, nem gond.
Mondjuk, az én párom nem ennyire érzelgős, de láttam már sírni puszta együttérzésből és VELEM igenis tud beszélni az érzelmeiről is, amit kifejezetten nagyra értékelek.
22/l
4. a versírás régebben többször, tini koromban naponta, pontosabban 5 perc alatt írtam egyet. Ma már havonta ha egyet csinálok, azt se szerelmi témában.
Persze sok más is van, van egy elég fűszeres és csípős egyéniségem, ami kegyetlen őszinteséggel jár és egyéni gondolatmenettel. A szintén nem hétköznapi külsőmmel együtt elég érdekes kombót ad ki, sok ember szemében vagyok szálka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!