Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos, hogy mindenki alkalmas arra, hogy párkapcsolatban éljen? Ugye nem?
Figyelt kérdés
Egyre inkább erősödik bennem, hogy alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra. Sok oka van, de legfőképpen az, hogy semmilyen munkában nem tudtam kiteljesedni. Nem vagyok határozott, domináns, jó kiállású, introvertált vagyok, félénk, alacsony önértékelésű és még sorolhatnám. Gyereket sosem terveztem, a jövőben sem hiszem, hogy szeretnék. Egy dolog van csak, ami hiányzik: a nemiség megélése. De ezt is tudom kezelni. Lényeg a lényeg szerintem én ezen a ponton feladtam.#alkalmatlanság párkapcsolatra
2021. nov. 17. 16:57
21/26 anonim válasza:
Sok oka lehet, de valóban vannak olyan emberek, akiknek jobb kapcsolat nélkül, mint kapcsolatban. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rohanni kell a gumiszobába. Vannak személyiség típusok, akik jobbak szólóban. Egyedülálló emberként is lehet teljes életet élni. Még mindig ott van a lehetőség arra, hogy idővel összeakadj valakivel.
22/26 A kérdező kommentje:
Igen. Egyedül a nemi vágyakat kell elfojtani. Valljuk be, azok megszületnek időnként.
2021. nov. 17. 20:13
23/26 anonim válasza:
Nem mindenki alkalmas párkapcsolatra, nők között is van ilyen. Én sem bírok túl sokáig senkit elviselni, a férjem kivétel volt, mert ő olyan volt, mint én. Még egyszer nem megyek férjhez, az biztos.
24/26 A kérdező kommentje:
Egyszer ugyan eljegyeztem egy lányt, de elég is volt nekem annyi. Vége lett utána nem sokkal a kapcsolatunknak.
2021. nov. 17. 22:21
26/26 A kérdező kommentje:
Én is mondom anyukámnak, hogy sem apának, sem férjnek nem lennék való.
2021. nov. 18. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!