Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos, hogy mindenki alkalmas arra, hogy párkapcsolatban éljen? Ugye nem?
Figyelt kérdés
Egyre inkább erősödik bennem, hogy alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra. Sok oka van, de legfőképpen az, hogy semmilyen munkában nem tudtam kiteljesedni. Nem vagyok határozott, domináns, jó kiállású, introvertált vagyok, félénk, alacsony önértékelésű és még sorolhatnám. Gyereket sosem terveztem, a jövőben sem hiszem, hogy szeretnék. Egy dolog van csak, ami hiányzik: a nemiség megélése. De ezt is tudom kezelni. Lényeg a lényeg szerintem én ezen a ponton feladtam.#alkalmatlanság párkapcsolatra
2021. nov. 17. 16:57
11/26 anonim válasza:
9 mondjuk egyutt vagytok egy lakatlan szigeten es sirva elnézi ahogy ehenhalsz mert magatehetetlen mert ő nem ért a gyerekekhez.
12/26 A kérdező kommentje:
Nem akarom kikerülni a kérdést, de szerintem valaki ezt tudja magáról épp ezért ne vállaljon gyereket. Én is tudom magamról, hogy senkit nem tudnék megvédeni.
2021. nov. 17. 18:09
13/26 anonim válasza:
Az durva h a sajat gyerekedet se ha ott lenne es te vagy a felnott es ő a tehetetlen.
Ezt a nők is megerzik amugy ki az aki balfék béna es ki az aki tud.
14/26 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem szeretnék már kapcsolatot. A szexuális vágyakat meg lehet élni másként is.
2021. nov. 17. 18:16
15/26 anonim válasza:
Ha nem vagy manipulatív, van empátiád, tudsz szeretni, nem abuzálod a társadat se szavakkal, se tettekkel + nincsenek dührohamaid, eltartod magad, akkor szerintem párkapcsolatra alkalmas vagy. Persze arra is ügyelj hogy a párodra is jellemzőek legyenek ezek. Nem kell mindenkinek domninánsnak, extravertáltnak, bátornak lenni.
16/26 A kérdező kommentje:
Semmiféle abúzusról szó sincs, manipulatív sem vagyok, empátiám van.
2021. nov. 17. 18:45
17/26 anonim válasza:
Akkor szerintem pszichológus tudna segíteni neked, hogy kapcsolatra alkalmassá válj.
18/26 A kérdező kommentje:
Továbbra is azt gondolom, hogy nem ez az én utam.
2021. nov. 17. 19:01
20/26 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem. Más se hiányozna.
2021. nov. 17. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!