Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Lil G típusú lány alkalmas párkapcsolatra?
2020. okt. 13. 21:16
1/10 anonim válasza:
Nálam ez az igénytelen kategória, nagyon választékosan kommunikál a követőivel 😀
2/10 anonim válasza:
Én tinder révén randiztam vele egyszer, meg beszéltünk vmennyit előtte. Szerintem nem, de ez csak az én véleményem. Éretlen.
3/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Mármint jofej csaj, de rendes párkapcsolatra nem adja.
4/10 anonim válasza:
Zsák a foltját megtalálja. Szóval igen. Amúgy tipikus, szája nagy, de éles vagy hivatalos helyzetben meg az ilyen fiatalok pislognak mint hal a szatyorban, sok ilyet láttam munka révén is.
6/10 anonim válasza:
Hát az ilyen Mr.Mish meg Mr.Busta féle csávóknak tökéletes a csaj.
Nem azt mondom hogy én nem vagyok néha trágár, vagy néha nem szólok oda ütőset....de csak akkor amikor szükség van rá... indokolatlanul minden második szavam nem a phasz, meg gheci...
De amúgy az egész csaj úgy ahogy van ócska.
7/10 FoxtrotLidérc válasza:
Nem ismerem, de ha úgy lenne adnék neki esélyt. Bár ez a veszély nem fenyegeti egyikünket sem. :D
8/10 anonim válasza:
Feltűnési viszketegségtől szenvedő buta liba. Egy hasonló "kaliberű" pasival majd jól ellesz - amíg ki nem dobja / meg nem csalja, de majd megtalálja a zsák a foltját.
9/10 anonim válasza:
Eloszor azt hittem, hogy akademiai esszebol fog idezni ez az ozdi sinter, de vegul nem jott be a tippem :)
36F incel
10/10 anonim válasza:
Ez a "C"-tempó nem az én világom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!