Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban mennyire elfogadható számotokra a következő?

Figyelt kérdés

Mindketten dolgoztok. Különböző városban, nem elhanyagolható az utazási idő (>2 óra egyik irányba+máv extra). Pont ezért csak havi 1-2x találkoztok hétvégén 1-2 napra. Hétköznap írtok, beszéltek egymással, ezek nem rövidek (akár 3 órás beszélgetések is vannak). Heti mondjuk 1-2 telefon + 2-3 hosszú üzenet. Tervezetek közös jövőt de még messze van.

Kitartanál-e párod mellett, belemennél-e ilyen kapcsolatba, ha ez várhatóan 1 évig így marad, de a szándékot jelezte párod, hogy 1 év múlva ő szeretne összeköltözni veled?

Ilyen helyzetben vagyok, kommunikálok felé, tanulmányok és munka miatt, hogy nem tudok azonnal mozdulni. Többször voltam nála, ő is nálam. De félek hogy nem vár meg… nem az a félelmetes hogy ő lelépne, mert nem olyan, mi is “lassan” ismerkedtünk. Inkább az hogy jön valami velem összehasonlítható és közelebb is van mint én.

nov. 13. 15:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az bármikor benne van, hogy jön jobb. Erre az sem garancia, ha együtt éltek. Úgyhogy ezen kár rugózni szerintem. 1 év az belátható idő. Igyekezzetek a személyes találkozásokat minőségi idővel eltölteni. Illetve a telefonbeszélgetéseket is napi gyakoriságra növelném - legalábbis nekem anno erre volt igényem, de ez csak tanács. Aztán majd alakulnak a dolgok. Ne izgulj rajta, a jövőbe úgyse lát senki, viszont ez könnyen ráülhet a jelenre is és megmérgezheti a kapcsolatot. Szorítok, hogy 1 év múlva is együtt legyetek! :)
nov. 27. 12:18
 22/27 A kérdező kommentje:
#21 én szeretném növelni. Ő nem igazán próbálkozik. Amikor hívom sokszor van, hogy végigcsöng. Ilyenkor küldök üzenetet, amire jön egy “bocsi”. Eddig még egyszer sem sikerült spontán felhívnom, úgy hogy felvegye. Olyan is gyakran előfordul, hogy megbeszéljük mégse veszi fel (és csak a bocsi jön, nem próbál visszahívni). Igazából ebből ered a félelem.
nov. 27. 16:01
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ti nem ugyanazt akarjátok ettől a kapcsolattól.
nov. 28. 08:01
 24/27 anonim ***** válasza:
49%

"én szeretném növelni. Ő nem igazán próbálkozik. Amikor hívom sokszor van, hogy végigcsöng. Ilyenkor küldök üzenetet, amire jön egy “bocsi”. Eddig még egyszer sem sikerült spontán felhívnom, úgy hogy felvegye. Olyan is gyakran előfordul, hogy megbeszéljük mégse veszi fel (és csak a bocsi jön, nem próbál visszahívni). Igazából ebből ered a félelem."

Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem van helyben kapcsolata.

nov. 28. 11:51
 25/27 A kérdező kommentje:
#24 Én is ettől tartok... bár a furcsa hogy a jövőt ennek ellenére tervezi velem, ő kezdeményezett... ezért vagyok bizonytalan. Ha van más, akkor én miért kellettem egyáltalán?
nov. 28. 16:02
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem érzed magad jól miatta akkor jobb az egészet hagyni. Annak nincs értelme, hogy tűkön ülsz és közben magad teszed tönkre.
nov. 28. 16:15
 27/27 A kérdező kommentje:
Igazad van, bár tény hogy fáj. Köszönöm a válaszod!
nov. 28. 21:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!