Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban mennyire elfogadható számotokra a következő?
Mindketten dolgoztok. Különböző városban, nem elhanyagolható az utazási idő (>2 óra egyik irányba+máv extra). Pont ezért csak havi 1-2x találkoztok hétvégén 1-2 napra. Hétköznap írtok, beszéltek egymással, ezek nem rövidek (akár 3 órás beszélgetések is vannak). Heti mondjuk 1-2 telefon + 2-3 hosszú üzenet. Tervezetek közös jövőt de még messze van.
Kitartanál-e párod mellett, belemennél-e ilyen kapcsolatba, ha ez várhatóan 1 évig így marad, de a szándékot jelezte párod, hogy 1 év múlva ő szeretne összeköltözni veled?
Ilyen helyzetben vagyok, kommunikálok felé, tanulmányok és munka miatt, hogy nem tudok azonnal mozdulni. Többször voltam nála, ő is nálam. De félek hogy nem vár meg… nem az a félelmetes hogy ő lelépne, mert nem olyan, mi is “lassan” ismerkedtünk. Inkább az hogy jön valami velem összehasonlítható és közelebb is van mint én.
#3 Nem adott rá olyan okot hogy azt mondjam, ez nem jó... Inkább én érzem a havi 1-2 napot kevésnek. Hétköznap dolgozunk, ő is és én is látogatjuk a családunkat 2-3 hetente. 1 hétvége barátok, utazás, munkahelyi csapatépítő, stb.
Elmond mindent, hova megy, kivel... nem attól tartok hogy Tinderen húzogatja az embereket. Meg persze mi is utazunk közösen, ha úgy jön ki a lépés. Azt is mondtam neki, hogy miattam ne hanyagolja a régebbi kapcsolatai (család, barát, kolléga).
#7 25-30 inkább ha 5 éves lépcsőt használunk.
#mindenki akinek szól: Tudom hogy nincs biztos, az se biztos hogy holnap felkelek és az se hogy egy (nem táv)kapcsolat nem megy tönkre másnap. Azt is tudom, hogy nehezebb egy távkapcsolatot megtartani. Inkább az érdekelt hogy akinek volt már ilyen kapcsolata, mennyire elfogadható a havi 1-2 találkozó..?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!